TÜYAP Adana 2. EV´leniyoruz Fuarı açılıyor
YAŞAM 13.12.2017 12:27:43 432 0

TÜYAP Adana 2. EV´leniyoruz Fuarı açılıyor

Evlenecek ve evini yenileyeceklerin büyük ilgisini çekecek olan Fuar, 14 - 17 Aralık 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşecek.

Adana 2. Ev´leniyoruz Fuarı´nda evlenecek ve evini yenilecekler tek bir çatı altında bir araya geliyor. TÜYAP Adana tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Fuar, evlilik hazırlığı yapan ve evini yenileyecek çiftlere büyük kolaylık sağlıyor. Yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefleyen fuarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra evlenecek çiftler için de düğün dansı eğitimleri de verilecek.

TÜYAP Adana 2. EV´leniyoruz Fuarı hakkında basına açıklamalarda bulunan Alagöz; "Adana´da EV´leniyoruz Fuarımızı marka haline getirmek için önemli adımlar atıyoruz. Türkiye´de evlilik fuarı denildiğinde akla gelecek ilk fuarlardan birinin Adana´da olmasını için çalışıyoruz. Cuma günü yapacağımız özel defile de büyük ses getirecek. 2018 gelinlik modasının sergileneceği defilemizde ünlü mankenler yer alacak. Evlenecek çiftlerimizi defilemize ve fuarımıza davet ediyoruz" diye konuştu.

Evleneceklere büyük kolaylık

TÜYAP Adana 2. EV´leniyoruz Fuarı´nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. Aynı yıl 2. kez düzenlenerek büyük bir başarıya imza atıldığını belirten Alagöz, "Bu başarıyı daha da yukarıya taşımak için çalışmalarını sürdürüyoruz. Son hazırlıklarımız tamamladığımız fuarımız, evlenecek ve evini yenilecekler için büyük kolaylık sağlıyoruz." dedi.

Yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri rahatlatacak olan Fuarda, çiftler tüm ihtiyaçlarına cevap bulurken aynı zamanda 4 gün boyunca gerçekleşecek etkinliklerle de güzel bir yolculuğa çıkacak.

Alagöz; Ünlü tasarımcı Bekir Gökmen tarafından tasarlanan gelinliklerin sergileneceği Wedding Fashion 2018 defilesinde gelinlikleri; Merve Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuğba Melis Türk, Sinem Sülün gibi ünlü mankenlerin taşıyacağını söyledi.

Alagöz;"Evlenecek olan gelin adayları için son trendlerin gözler önüne serileceği defilemiz 15 Aralık Cuma günü saat 19:00´da TÜYAP Adana podyumunda gerçekleşecek. Cuma günü düzenleyeceğimiz özel defilenin yanı sıra hafta sonu da önemli defilelere imza atacağız. Yöresel kına etkinlikleri, düğün dansı provaları yanı sıra gelin adayları için özel düğün saçı defilesi de yapılacak."dedi.

TÜYAP Adana Podyumunda; kına geceleri, düğün dansı gösterimleri, son trend gelin saçı modelleri, son moda gelinlikler ve evlilik seminerleri yapılacak. Etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi almak ve fuarı ziyaret etmek isteyenler http://adanaevleniyoruzfuari.com/ adresini ziyaret edebilir.

Girişlerin ücretsiz olduğu Adana 2. EV´leniyoruz Fuarı; 14-16 Aralık 2017 tarihlerinde 10:00 ila 21:00 saatlerinde, 17 Aralık 2017 tarihinde ise 10:00 ila 19:00 saatleri arasından ziyaret edilebilecek.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false