TÜRKİYE TURİSTİ
21.01.2016 10:56:27 365 0

TÜRKİYE TURİSTİ"NE İLK DESTEK ÇUKUROVA GİAD´DAN

TÜGİK´İN KAMPANYASI ÜZERİNE BELGRAD´TAKİ TOPLANTI TRABZON´A ALINDI

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu´nun (TÜGİK), terör olayları ve Rusya ile yaşanan gerilimin turizme olumsuz etkilerini dikkate alarak başlattığı ?Bu sene Türkiye Turistiyiz? kampanyasına ilk katılım Çukurova Genç İşadamları Derneği´nden (Çukurova GİAD) geldi. Çukurova GİAD Üyesi Aydın Temel, koordinatörlüğünü yaptığı şirketin Belgrad´da yapılması planlanan bayi toplantısını Trabzon´a çekti.
TÜGİK´in 14-17 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya´da yaptığı İş Zirvesi´nde terör olayları ve Rusya ile yaşanan gerilim nedeniyle turist sayısındaki azalmanın devam edebileceği dikkate alınarak başlatılan ?Bu sene Türkiye Turistiyiz? kampanyası, konfederasyona bağlı GİAD´ların üyelerince takdirle karşılandı.
Antalya´dan yapılan çağrıya ilk katılım ise TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Sakarya´nın başkanlığını yaptığı Çukurova GİAD´dan geldi. Çukurova GİAD Üyesi Aydın Temel, Bayi Satış Koordinatörlüğü´nü yaptığını şirketin Belgrad´tayapılacak bayi toplantısını Trabzon´da yapma kararı aldı. Merkezi İstanbul´da bulunan Tırsan Treyler Sanayi ve Ticaret Nakliyat A.Ş.´ninBayi Satış Koordinatörü Aydın Temel, ?TÜGİK İş Zirvesi´nde ?Bu Sene Türkiye Turistiyiz´ şeklindeki çağrıya kayıtsız kalamazdık. Ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz. Zirvenin ardından ilk işimiz 22 Ocak´ta Belgrad´da yapılacak olan Tırsan bayi toplantımızın yerini değiştirmek oldu. Ülke turizmine destek vermek, özellikle Anadolu kentlerinde turizmin canlanması için toplantıyı Trabzon´a aldık. 22 Ocak´ta başlayıp, 2 gün sürecek toplantımıza ülkemizin en büyük Mercedes, Ford, Renault, Volvo, Daf bayisi 60 kişi katılacak. Çukurova GİAD üyelerimiz İkikardeş Otomotiv´in sahibi Uğur İkikardeş ve Mengerler Adana Şube Genel Müdürü Süleyman Emen de toplantımıza katılacaklar. Bu değişiklik şirketimize fazladan ekonomik yük getirmesine rağmen, ülkemizin kazanması, ülkemiz turizminin canlanması, ülkemizin bu desteklere ihtiyacı olduğunu düşündük ve artı yüke bakmadan bayi toplantımızı Trabzon´a aldık? dedi.
Genel başkan yardımcılığını yaptığı TÜGİK´in başlattığı çağrıya ilk katılımın başkanlığını yaptığı derneğin üyesinden gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, ?1 Kasım´ın ardından hükümetin aldığı kararlarla ülke olarak daha refah, daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye olacağına herkesin inancı vardı. Ancak, ülkemizde yaşanan terör olayları, ardından Rusya ile yaşanan sıkıntı özellikle turizmi olumsuz bir atmosfere soktu. Ülke turizminin yaşadığı sorunlu döneme TÜGİK olarak destek verebilmek amacıyla ?Bu Sene Türkiye Turistiyiz´ çağrısı yaptık. Konfederasyonumuza bağlı GİAD´ların üyesi iş adamlarından yıl boyunca iş seyahatleri dışındaki tatil amaçlı turistik gezilerimizi yurtiçinde yapalım, çevremizdeki insanları da bu kampanyamıza destek vermeye çağıralım istedik. Bu çağrımız ve ülkemize vereceğimiz destek önemli. Türkiye genelinde 10 bin üyeye sahip TÜGİK olarak ülkemize her zaman destek olacağız? diye konuştu.

TIRSAN HAKKINDA
38 yıldır Türkiye Treyler sektöründe aralıksız lider olan şirket, yaklaşık 52 ülkeye ihracat yapıyor. Rusya ve Almanya´da fabrikaları bulunan Tırsan Treyler A.Ş, İSO´nın açıkladığı Türkiye´nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Listesi´nde 159´uncu sırada yer alıyor. Yaklaşık bin 500 kişinin istihdam edildiği şirket, Türkiye pazar payında yüzde 33 ile açık ara liderliğini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 16 bayisiyle 35 lokasyonda hizmet veriyor.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

ÇOCUĞUNUZU 8 ADIMDA OKULA HAZIRLAYIN!

Birinci Sınıfa Başlayan Çocukların Okula Uyum Sürecinde Neler Yapılmalı?

BİLGİ EVLERİNE DEVAM EDEN 266 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Sınavlara Hazırlıkta Kayıt Dışı Kurumlara Dikkat!

ÇGC'DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TEV'İN 2023-24 EĞİTİM YILI BURSLARI İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

SANKO Holding’den afete dirençli şehirler için tasarım kültürüne destek

LABEB, LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİMİ SAVUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

CEGEM’den büyük başarı

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 100 DOLULUK ORANI SAĞLANDI

EĞİTİM-SEN'DEN BAKAN TEKİN'E ELEŞTİRİ

Yakın Doğu Üniversitesi Yapay Zeka geliştirdi

Uzm.Eğitim Danışmanı Gülbenk: “Depremzede Çocuklarla İletişim Özveri Gerektiriyor”

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Prof. Dr. Arıboğan:“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

BİRİZ DAYANIŞMA DERNEĞİ,DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAZ OKULLARI VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLATTI

Tercihlerini ‘son dakikaya’ bırakan üniversite adaylarına öneriler

Antakyalı çocuklara bisiklet hediye edildi

"Yeni dünya, ‘çevreye duyarlı mühendis’ler istiyor!"

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“İletişimin popüler meslekleri etkileyicilik ve deneyimleyicilik”

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı