Tümer:
SİYASET 28.04.2017 10:45:08 218 0

Tümer:"Toplum vicdanında ´Hayır´ kazandı"

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Yüreğir, Karataş, Karaisalı ve Pozantı ilçe örgütleriyle ve vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, referandumun hemen ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine yenilerini ekledi. Adana´da Türkiye ortalamasının üstünde ´Hayır´ oyu çıktığını vurgulayan Tümer, Yüreğir, Karataş, Karaisalı ve Pozantı İlçe Başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. İlçelerde vatandaşlarla da görüşen Tümer, Karataş´ın Yemişli mahallesinde kahvehane sakinleriyle de sohbet etti.
"BASKILARA RAĞMEN GERİ ADIM ATMADIK"
Olağanüstü Hal (OHAL), Kanun Hükmünde Kararname (KHK), baskı ve hilelere boyun eğmeyen ilçe örgütlerine teşekkür eden Tümer, toplum vicdanında ´Hayır´ ve parlamenter demokratik sistemin kazandığını kaydetti.

Hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak hiçbir hukuksuzluğa tenezzül etmediklerine vurgu yapan Tümer, şunları söyledi:
"Referandum sürecinde tüm örgütlerimiz canla başla mücadele etti. Bu mücadele bireysel değil tamamen ülke çıkarı ve çocuklarımızın geleceği için oldu. Anayasa oylaması YSK eliyle yok sayıldı. Bundan sonra halkımızın çıkarı neyi gerektiriyorsa o şekilde davranacağız. Hiç bir şekilde geri adım atmayacağız. Mecliste muhalefet görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz.
"HAKSIZ UYGULAMALARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ"
Referandumda parti içinde gösterilen bütünlüğü uzun sürece yayacağız. Referandumda Adana´daki olumlu yansımanın yerel ve genel seçimlerde partimiz adına önemli bir kazanım sağlayacağına inanıyorum.  16 Nisan´dan sonra her şey güllük gülistanlık olacak diyenlere terörün yeniden hortladığını Avrupa´nın Türkiye´ye kapıları kapattığını hatırlatmak isterim. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm örgütlerimiz sorumluluğunun bilincindedir. İktidarın haksız ve hukuksuz uygulamalarının karşısında durmaya devam edeceğiz. Referandumun meşru olmadığını, YSK´nın birilerinin güdümünde halkoylamasının meşruiyetini kaybettirdiğini her platformda dile getireceğiz. Halkın yanında olmaya devam edecegiz. Karamsarlığa yer vermeyeceğiz."

İLÇE BAŞKANLARI MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEK
Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel de Yüreğir´de iktidarın belediyesine rağmen hayırlı sonuç çıkarmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti. Yüksel, CHP´nin bundan sonra halk nezdinde büyük bir ivme kazandığını vurguladı. Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün ise Karataş´ta yüzde 68 hayır oyu çıkarmanın gururunu yaşadıklarını ancak YSK hilesiyle şok olduklarını belirtti. Aygün, mücadelelerinin devam edeceğini kaydetti. Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin de tüm partililerle Karaisalı´yı adım adım gezerek  Cumhuriyetin kazanımlarının yok edilmesine karşı vatandaşı birlikte hareket etmeye çağırdıklarını söyledi. Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu da, "Devletin tüm kurumlarını bize karşı çalıştırdılar. Buna rağmen yılmadık. Asla umutsuz değiliz ve sıkı çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.(CO)                                     


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli