Tümer,
SİYASET 20.04.2017 10:32:15 400 0

Tümer, "Kaybetmedik"

İlçe örgütleriyle görüş alışverişinde bulunan CHP´li Zülfikar İnönü Tümer, "Adanalılar, Türkiye sevdasını ve CHP´ye olan güvenlerini sandığa yansıtmıştır. Referandumun lokomotifi CHP olmuştur Tüm eşitsizliklere rağmen kaybetmedik? dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, haksız ve hukuksuz bir referandum sonrası Ankara´da Yüksek Seçim Kurulu´na (YSK) parti genel merkezi olarak sundukları ´iptal başvurusu´nun reddedilmesinin ardından ilçe örgütleriyle bir araya gelmeye başladı.
İlk olarak Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçe örgütleriyle buluşan Tümer, İlçe Başkanları Abeydullah Kolcu, Yüksel Erdoğan ve Celal Güven ile ilçelerin kadın ve gençlik örgütleriyle birlikte partililerle de görüş alışverişinde bulundu.
"LOKOMOTİF CHP OLMUŞTUR"
CHP´nin halk iradesinin ipotek altına alınmasına sessiz kalamayacağını ve hukuki tüm girişimlerin yanı sıra halkın beklentilerini göz önüne alarak çeşitli siyasi argümanlar geliştirdiğine vurgu yapan Tümer, "Kendi istikballeri uğruna ülkemizin geleceğini karartanları vicdanlara havale ediyorum. Seçimi kaybetmedik. Hayırcılar evet diyenlerin de çocuklarının geleceği için mücadele etti. Kaybeden biz olmadık. Tüm eşitsizliklere rağmen kaybetmedik. Referandumun lokomotifi CHP olmuştur. Bundan sonrası için umudumuz artmıştır. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak hareket ettik. Daha kapsayıcı ve kucaklayıcı olacağız. Adana´daki seçmenler CHP´ye olan güvenlerini Türkiye´ye sahip çıkma gururunu sandıkta dile getirmiştir" dedi.

"PARTİMİZ GÜÇLENİYOR"
CHP´nin tüm örgütlerine yoğun çabaları için teşekkür eden Tümer, "Adana´da her geçen gün partimizin daha da güçleneceğini görmek bizi mutlu etmiştir. Partimizin tüm kesimler için var olduğunu gösterdik. Bundan sonra da bu bilinçle hareket edeceğiz. Tüm örgütlerimiz canla başla çalıştı. Herkese yürekten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İLÇE BAŞKANLARI NE DEDİ?
Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ise "Süreci birlik bütünlük içerisinde yürüteceğiz. CHP artık toplumun büyük bölümü tarafından umut olarak görülmektedir. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz" dedi.

Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan da, "Partimizde ülkemizin geleceği için dayanışma  duygusu yoğun bir seçim oldu. Ancak hükümet devletten gelen gücünü kullanarak seçimi meşru olmayan bir yöne çekti. Mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.
Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ise, "Sarıçam´da partimize olan güveni artırdık. Geleceğe dair umutlu bir çalışma yaptık. Esnaf ve vatandaşlarımızla sıcak diyaloğumuz devam ediyor" şeklinde konuştu.(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli