TRANSFERİN YILDIZLARI BELİRLENDİ
SPOR 12.09.2017 13:59:05 345 0

TRANSFERİN YILDIZLARI BELİRLENDİ

Futbolda 17 Haziran´da başlayan ve çok yoğun geçen 1. transfer ve tescil dönemi 8 Eylül´de sona erdi. Interpress´in yapmış olduğu incelemeye göre, özellikle dört büyük takımımızın yapmış olduğu transferlerin gündeme damga vurduğu ortaya çıkarken, Antalyas

Transferin en hızlı takımı Göztepe oldu?

Transferin şampiyonu Süper Lig´in yeni ekiplerinden Göztepe olurken, İzmir temsilcisi 18 futbolcuyu kadrosuna katarak dikkat çekti. Kayserispor ve Yeni Malatyaspor´da 17´şer futbolcu transfer ederek ön plana çıktılar.  Transfer döneminin dört büyükler içinde en hızlı takımı Galatasaray olurken, Sarı Kırmızılı ekip özellikle yapmış olduğu yabancı transferleri ile gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz iki sezonun şampiyonu Beşiktaş oturmuş kadrosuna nokta transferler yaparken, sağ bek ve stoperde sıkıntısının devam ettiği görüldü. Fenerbahçe ise takıma 10 futbolcu katarken aldığı buna rağmen aldığı sonuçlara eleştirilerin hedefi oldu. Trabzonspor özellikle son gün yaptığı Sosa transferiyle gündem olurken, Başakşehir kadrosuna kattığı yıldız isimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Antalyaspor ise Samuel Eto´o´dan sonra yapmış olduğu Samir Nasri transferiyle ligin en flaş transferine imza attı.

Transferin en çok konuşulan futbolcusu Burak Yılmaz?

Transfer döneminin adından en çok söz ettiren oyuncusu Trabzonspor´un Çin´den geri dönen golcüsü Burak Yılmaz  olurken, usta golcü ile ilgili transfer döneminin başından bu yana yazılı basında 3 bin 347 haber çıktığı tespit edildi. İkinci sırayı Galatasaray´ın yeni golcüsü  Bafétimbi Gomis alırken, Marsilya´dan transfer edilen ve ligin ilk 4 haftasında attığı 5 golle öne çıkan yıldız oyuncu hakkında yazılı basına 3 bin 134 haber yansıdığı belirlendi. Üçüncü sırayı Beşiktaş´ın Real Madrid´ten transfer etiği Pepe alırken, dünyaca ünlü Portekizli yıldız hakkında yazılı basında 3 bin 68 haber çıktığı saptandı. Dördüncü sırayı Galatasaray´ın bir başka yıldız transferi Younes Belhanda alırken, yıldız orta saha hakkında yazılı basında 2 bin 856 haber yer aldığı görüldü. Fenerbahçe´nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena ise bu transfer sezonunda 2 bin 829 haberle gündeme geldi.

En çok konuşulan takım Fenerbahçe ?

Yapılan araştırmaya göre transfer döneminin en çok konuşulan takımı Fenerbahçe olurken, Sarı Lacivertli takım hakkında yazılı basında 20 bin 935 haber çıktığı tespit edildi. İkinci sırada yer alan Beşiktaş ile ilgili yazılı basına 19 bin 392 haber yansırken, Galatasaray geçen ay yazılı basında 19 bin 259 haberle gündeme gelirken, Trabzonspor ile ilgili ise yazılı basında 16 bin 192 haber çıktığı tespit edildi. Konyaspor hakkında da yazılı basına 11 bin 901 haber yansıdığı anlaşıldı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli