TRANSFER PANAROMASI
SPOR 18.06.2017 14:39:33 348 0

TRANSFER PANAROMASI

2017-2018 futbol sezonu 1. transfer tescil dönemi başladı. Kulüpler, transferlerini 8 Eylül 2017 tarihine kadar kadrosuna katabilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig´inden transfer haberleri

( HABER - EYYUP ALTUN) 2017 Transfer açılmasıyla biten transferler açıklandı. Süper Lig ve TFF 1. Lig ekipleri transferlere hızlı başladı. Gerek sezonu erken açacak takımlar, gerekse şampiyonluk hedefleyen takımlar transferlerini  bir an önce tamamlayıp kamp dönemine hazır bir şekilde girmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu´nun aldığı karara göre 2. transfer tescil dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

ASLAN MAİCON´U BİTİRDİ

Galatasaray, Sao Paulo´da forma giyen Maicon ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcu için 7 milyon Euro ve başarı bonusları ödeyecek.

Bir süredir stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray´da yönetim Brezilyalı stoper Maicon ile imza aşamasına geldi.

28 yaşındaki oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, önümüzdeki hafta Maicon´u İstanbul´a getirerek resmi sözleşmeye imza attıracak. Başarılı oyuncunun transferinde Galatasaray adına görüşmeleri menajer Muzzi Özcan yürüttü. Teknik direktör Igor Tudor´un da kadroda görmek istediği oyunculardan olan Maicon, sarı kırmızılıların stoper açığını kapatacak. Maicon, Mayıs ayında başlayan Brezilya Ligi´nde 6 maçta forma giydi.

NABİL DİRAR FENERBAHÇE´DE

Fenerbahçe Kulübü, Nabil Dirar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Nabil Dirar ve takımı AS Monaco ile yaptığı görüşmeler sonucu, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda prensip anlaşması sağlamıştır. Resmi transfer sezonu açıldıktan sonra Nabil Dirar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacaktır" denildi.

MAİCON, ANTALYASPOR´DA

Antalyaspor, Lokomotif Moskova´da forma giyen Brezilyalı hücum oyuncusu Maicon Marques ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Antalyaspor, hücum bölgesine önemli bir takviye daha yaptı. Kırmızı-beyazlılar, forvet mevkisinin yanı sıra kanatlarda da forma giyebilen Lokomotiv Moskovalı 27 yaşındaki Maicon Marques´i renklerine bağladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Maicon ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Maicon kimdir?

27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu sol kanat, sağ kanat ve forvet pozisyonlarında görev yapabiliyor. 2010 yılında Lokomotiv Moskova´ya transfer olan Maicon, bu sezon Lokomotiv Moskova forması altında 24 maça çıktı. Maicon 24 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaptı.

KARABÜKSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Kardemir Karabükspor, yeni sezon için stoper Ferhat Görgülü´yü kadrosuna katarak, ilk transferini yaptı.

Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, bugün itibari ile başlayan transfer dönemi kapsamında Gençlerbirliği takımından stoper Ferhat Görgülü ile anlaştıklarını söyledi.

Başkan Tankut, 25 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını da kaydederek, "Geçtiğimiz günlerde yeni sezonda Erkan Sözeri hocamızla anlaştığımızı deklare etmiştik. Transfer döneminin başlaması ile bizler de çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda ilk olarak Gençlerbirliği takımındaki Ferhat Görgülü ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Bazı eksik gördüğümüz bölgelerle ilgili görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah kamp dönemine tam kadro olarak gitmeyi hedefliyoruz" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM´I MALATYA´DA TARAFTARLAR KARŞILADI

Evkur Yeni Malatyaspor´un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam´ı kulüp tesislerini gezmek için geldiği Malatya´da sarı-siyahlı taraftarlar karşıladı.

Süper Lig´deki ilk sezonunda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan ve bu doğrultuda takımın başına Ertuğrul Sağlam´ı geçiren sarı-siyahlı yönetim, tecrübeli hocayı Malatya´ya getirdi.

Basın Sözcüsü Erdal Gündüz ile birlikte geldikleri Malatya´da coşkulu taraftar grubunun karşıladığı Sağlam´a sevgi gösterisinde bulunuldu ve çiçek verildi.

Taraftarın bu jestine onlarla fotoğraf çektirip, sohbet ederek karşılık veren Sağlam, ilk mesajında taraftardan destek istedi.

ESKİŞEHİRSPOR´DA BORÇ 116 MİLYON TL

 Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Mali Genel Kurul Toplantısı´nda kulübün toplam borcunun yaklaşık 116 milyon TL olduğunu söyledi.

11 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Eskişehirspor Mali Genel Kurulu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi. Kongrede kulübün gelir gider bilançosu açıklanırken, Eskişehirspor´un toplam borcunun 116 milyon TL olduğu belirtildi.

SİNAN ÖZKAN, GİRESUNSPOR´DA

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Göztepe´nin sağ kanat oyuncusu Sinan Özkan´ı bir yıllığına renklerine bağladı.

Transfere ilişkin Giresunspor Kulübünden yapılan açıklamada ise, ?Göztepe´de forma giyen Sinan Özkan´ı kadromuza kattık. 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sinan Özkan ile 1 yıllık sözleşmeye imzaladık? denildi.

ERCAN YAZICI 2 YIL DAHA SAMSUNSPOR´DA

 Samsunspor´un başarılı defans oyuncusu Ercan Yazıcı, Süper Lig Gol Kralı Vagner Love´nin takımı Alanyaspor´un teklifini reddederek Samsunspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, Süper Lig ve TFF 1. Lig´den birçok ekibin transfer etmek istediği Ercan Yazıcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 16 oyuncusu serbest kalan Samsunspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, kadrosunda 23 golle gol kıralı olan Love´yi bulunduran Süper Lig ekibi Alanyaspor´un da teklif yaptığı Ercan Yazıcı´yı yuvada tuttu. Samsunspor, böylelikle Furkan Köse, Erkam Reşmen ve Hasan Hatipoğlu´ndan sonra 4. transferini de yapmış oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false