TRABZONSPOR 3 PUANA 2 GOLLE UZANDI
SPOR 19.03.2017 13:48:28 284 0

TRABZONSPOR 3 PUANA 2 GOLLE UZANDI

Spor Toto Süper Lig´in 25. haftasında Trabzonspor, Galatasaray´ı konuk etti. Mücadele bordo-mavili takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig´de, Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde bulunan yeni stadyumda Galatasaray´ı konuk eden Trabzonspor, Galatasaray´ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrasında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ?Bugün tarihi bir gün, ilk defa bu kadar kalabalığın bir araya gelmesi önemliydi. Taraftarlarımız tamamen stadı doldurdular, güzel bir atmosfer vardı. En önemlisi bugün Trabzonspor kazandı. İnşallah bu atmosfer hep böyle devam eder. Ortaya koyduğumuz bir çok uygulama 10 kişi kalıncaya kadar iyiydik. Galatasaray´ın nasıl oynayacağını da biliyorduk. 2-0 olduktan sonra daha olgun bir takım olmamız gerekiyordu. İyi bir takım olmak adına belli temelleri atıyor olmak ve sonuçlar alıyor olmak bizi mutlu etti? ifadelerini kullandı.

 ?Çok karanlık bir yerden geliyoruz? diyen Yanal, ?Bu karanlık yerde yönetim ve başkanımız Muharrem Usta iyi bir duruş gösterdi. Üzülmediler mi kırılmadılar mı mutlaka yapmışlardır. Camianın sabrına teşekkür ediyorum. Kızsalar da sinirlenseler de o sabrı gösterdiler. İnandılar. Ama bitmedi henüz. Bir çocuk ayağa kalktı, yürümeye başlayacak, bize lütfen zaman tanıyın. Bir takım kuruyorsunuz ve bunu 3 günde yapamazsınız. Bugün eksiklerimiz yok mu tabii ki var. Tek kulvarda gidiyoruz, kupadan elendik ama bir takım kurmak gerçekten çok zor. O yüzden sabırlı olmak lazım? diye konuştu.

TUDOR, SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİ, ÇÖZMEK İÇİN ZAMAN İSTEDİ

Galatasaray, Trabzon deplasmanından 3 puanı kaybetmenin üzüntüsü ile dönüyor. Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, "Çözmemiz gereken farklı tip problemlerimiz var" dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 25. haftasında Trabzonspor, Galatasaray´ı konuk etti. Mücadele bordo-mavili takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrasında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, ?Trabzonspor´u tebrik ediyorum. Girdikleri fırsatları değerlendirdiler biz ise değerlendiremedik. Zor bir hafta geçirdik. Sakat oyuncularımız vardı. İlk 11 kurmakta zorlandık. Çözmemiz gereken farklı tip problemlerimiz var. Futbolda basit oynamak, birebirleri kazanmak önemli. Eğer pas yapamazsan oyunu domine edemezsen sıkıntılar yaşarsın? diye konuştu.

?Bazı sıkıntılarımız var ve yapmamız gereken tek şey; kesinlikle bunları iyi düşünüp bunları çözmek? diyen Tudor, ?Hoca olarak bu problemleri çözmem gerekiyor. Bu sene ve geçen seneden gelen sorunları tekrarlamaya gerek yok. Takip eden herkes bu sorunları biliyor. Hoca geldi 2 haftada sihirli bir değnekle her şeyi değiştirecek diye düşünüyorsanız demek ki futbolu bilmiyorsunuz demektir? şeklinde konuştu. Tudor, ligde kalan maçları kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.

TRABZONSPOR TARAFTARI REKOR KIRDI

Spor Toto Süper Lig´de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmaya taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Sahasında Galatasaray´a karşı üstün bir oyun sergileyerek rakibini 2-0 mağlup eden bordo-mavililerde taraftarlar, Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde bulunan yeni stadyumda oynanan ilk derbiye rekor katılım gösterdi. Karadeniz ekibi, şimdiye kadar evinde oynadığı maçlardaki en yüksek seyirci rakamına ulaştı.

1967´de kurulan Trabzonspor Kulübü, maçların 20 bin kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadı´nda oynuyordu. 2010´da yapılan düzenleme ile stadın kapasitesi 24 bine çıkarılmıştı.19 Şubat 2015´de Napoli ile oynanan maçı 23 bin kişi izlemiş ve seyirci rekoru kırılmıştı. Bordo-mavililer, 41 bin 461 kapasiteli yeni stadyumda oynanan Galatasaray maçını ise 33 bin 809 taraftar önünde oynadı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false