TBMM Başkanı Yıldırım:
SİYASET 20.08.2018 13:08:09 332 0

TBMM Başkanı Yıldırım:"Kirli oyun bozulacaktır"

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Ülkemize dönük her türlü kirli oyun, dün olduğu gibi yarın da bozulacaktır" diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Vahdet inancı etrafında insanlığın barış, huzur ve kurtuluşunu hedefleyen dinimizin en önemli günlerinden biri de Kurban Bayramıdır. Allah´a karşı tam bir teslimiyet duygusuyla kendini adamanın müşahhas bir göstergesi olan kurban ibadeti bizler için son derece kutsaldır. İslam âlemi olarak bu mübarek günlere erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hz. İbrahim´in fedakârlığı ve oğlu İsmail´in feragatini hatırlayıp, teslimiyet duygusunun önemini kavradığımız mübarek günler, aramızdaki sevgi ve saygının yayılıp yaygınlaşmasına da vesile olmaktadır. Temennim bu güzelliklerin hayatımızın her safhasında yaygınlaşmasıdır. Büyük bir inanç ve umutla ifade etmek isterim ki ülkemizde hayırlı çalışmalar yapılmaktadır. Aziz milletimizin istikbaline matuf çalışmaların neticeleri de hayırlı olacaktır. Türkiye, ekonomik, sosyal, kültürel, askeri ve siyasi manada bölgemizde ve dünyada etkili ve önemli bir ülkedir. Başlatılan değişim çalışmalarıyla ülkemizin önemi ve etkinliği yakın zamanda daha çok hissedilecektir. Bu noktada en büyük teminatımız, zor zamanlarda büyük bir sorumluluk şuuru içinde ülkesine ve milletine sahip çıkan necip milletimizdir. Kafkaslar, Ortadoğu ve Balkanlar gibi askeri, siyasi ve sosyal çatışma riskinin en yüksek olduğu bölgelerin ortasında bir barış adası gibi duran ülkemize dönük her türlü kirli oyun, dün olduğu gibi yarın da bozulacaktır. ´Ya İstiklal, Ya Ölüm´ kararlılığıyla Kurtuluş Savaşı´nı kazanan necip milletimizin istikbaline yönelik her türlü emperyalist tehdit, millî dayanışma ruhuyla def edilecek, hürriyet ve bağımsızlığımızı yok etmek isteyenler mutlaka hüsrana uğratılacaktır. 24 Haziran seçimleriyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemiyle elde ettiğimiz kazanımlar da, istikbaldeki hedeflerimize bizleri daha çok yaklaştıracaktır. Millî iradenin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi de, milletimiz ve devletimizin tüm organlarıyla uyum içinde ülkemizin temel meselelerinin çözümü ve demokrasimizin güçlendirilmesi noktasında çalışmalarını etkin, hızlı ve kararlı bir şekilde sürdürecektir. Bu mübarek bayram günü vesilesiyle, yakınlarımızı ziyaret etmek gayesiyle çıktığımız yolculukların kedere dönüşmemesi en büyük dileğimdir. Anne-baba ve diğer sevdiklerini ziyarete giden kardeşlerimiz ´Yolların kralı yok, kuralı vardır´ ilkesini unutmamalıdır. Kesilen kurbanların makbul olması temennisiyle, aziz milletimizin ve bütün Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Fıtratımızdaki iyi hasletleri canlandıran Kurban Bayramının başta Ortadoğu coğrafyası olmak üzere tüm dünyada barış ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.(Öİ)

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli