TATAR: ?MESLEĞİMİZİN GELİŞİMİ İÇİN ÇABALIYORUZ?
GÜNDEM 10.12.2017 14:29:26 356 0

TATAR: ?MESLEĞİMİZİN GELİŞİMİ İÇİN ÇABALIYORUZ?

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesince geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen ?Jeoloji gecesi´nde buluştu

Bir Otelde gerçekleşen geceye;  Seyhan Belediye Başkanı  Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Ülvi Can Ünlügenç, TMMOB ye bağlı Odaların Şube başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu kuruluşlarının temsilcileri, zemin etüt laboratuar sahipleri, Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim görevlileri ve öğrencileri, serbest ve özel bürolarda çalışan Jeoloji Mühendisleri ve  aileleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekteri Ömer Üney, meslek paydaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede ev sahipliğini TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptı.  Gecede konuşan Oda Başkanı Dr. Mehmet Tatar, mesleki dayanışmanın bir örneğinin özel gecede bir kez daha gördüklerini söyledi.

TATAR ?BİZLER MESLEĞİMİZİN İLERİ GİTMESİ İÇİN ÇABA HARCIYORUZ?

JMO Adana Şube Başkanı Dr.Mehmet Tatar şöyle konuştu;  "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz "Jeoloji Gecesi"nde siz değerli meslektaşlanmızla bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Ben öncelikle gösterdikleri öz veri ve emekten dolayı, Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bizler  mesleğimizin daha ileriye gitmesi için oldukça fazla çaba harcıyoruz. Bu gecenin oluşması, bu çalışmaların bir örneğidir. Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar meslektaşlarımızın birlikteliğini ve kaynaşmalarını sağlamak adına yoğun bir çalışma gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Bu kaynaşmayı diğer meslek örgütleri ile de sürdürüyoruz. Birlikteliğimiz en büyük gücümüzdür. Mesleki konularda olduğu gibi sosyal konularda da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz?

?DEPREM ÖNCESİ ÖNLEMLERİ İÇEREN, DEPREM POLİTİKASI OLUŞTURULMALIDIR?

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, depremden sonra çare arama politikası yerine, deprem öncesi önlemleri içeren bir deprem politikasının biran önce oluşturulması gerektiğini ifade ederek ?Bir doğa olayı olan deprem, bilinçsizce verilmiş yer seçimi kararları, mühendislik verilerinden yoksun imar planları, mühendislik hizmeti görmemiş düşük standartlardaki yapı üretimi ve denetimi süreci ile uygulanan rant politikalan sonucu insani, sosyal ve ekonomik yıkımlara dönüşmektedir?

JMO Adana Şube Başkanı Dr. Tatar ayrıca ABD´nin, Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanımasını da şiddetle kınadığını ve Filistin halkının her zaman yanında olduklarını söyledi. Konuşmanın ardından TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, konukları tek tek gezerek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.  Yemeğin ardından Grup Mega solistlerinin seslendirdiği hareketli parçalar eşliğinde geceye katılan mühendisler, ilerleyen saatlere kadar dans edip, eğlencenin tadını çıkardı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli