SPOR 16.05.2018 10:26:39 265 0

"Galatasaray´ın Şampiyonluğu bizi ilgilendirmiyor."

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna: ?Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil?

Süper Lig´in son haftasında, şampiyonu belirleyecek maçta Galatasaray´ı konuk edecek Göztepe´de Teknik Direktör Tamer Tuna, ?Hiçbir dış faktör ya da yarışan takımlar bizi bugüne kadar ilgilendirmedi. Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil? dedi. 
Spor Toto Süper Lig´in son haftasında 19 Mayıs Cumartesi günü Galatasaray´ı konuk edecek Göztepe, şampiyonu belirleyecek zorlu mücadelenin hazırlıklarına başladı. Adnan Süvari Tesisleri´nde gerçekleşen idmanda Teknik Direktör Tamer Tuna takımın başında yer alırken, Başkan Mehmet Sepil de çalışmayı izledi. 
Göztepe Teknik Direktörü Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe olarak çok iyi ve çok kaliteli bir sezon geçirdiklerini belirterek, lige veda eden Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor´a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
Ligin çok heyecanlı geçtiğini ifade eden Tuna, ?Son haftaya geldik. Şampiyonluk yarışında belirginlik son haftayla ortaya çıkacak. Bizim de önümüzde Galatasaray maçı var. Bugüne kadar ne yaptıysak, oyun olarak Göztepe hep sahada kaldı? dedi. 

?Sahada olanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz? 
Tuna, Galatasaray maçında da daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi sahada kalacaklarını belirterek, ?Hiçbir dış faktör ya da yarışan takımlar bizi bugüne kadar ilgilendirmedi, kendimiz ve oynayacağımız takımlarla ilgili değerlendirmeleri kendi içimizde yapıyorduk, bu maç da onlardan bir tanesi. Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil. Biz Göztepe´yiz ve Göztepe´nin teknik direktörü olarak bu hafta da sezon boyu 33 haftada yaptığımızı ortaya koyma adına bir karşılaşma olacak? diye konuştu. 
Kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden Tuna, ?Çok iyi bir sezon geçirdik kendi adımıza ve bu maçla da bu sezonun iyi oyunlarından birini oynayarak bitirmek istiyoruz. Tüm amacımız bu, işimiz sahada ve sahada olanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz? diye konuştu. 
Tuna, çok kaliteli bir ligin yaşandığını belirterek, ?Ligin değeri daha gün geçtikçe gelişmeli. Sadece şunu eleştirebiliriz, yabancı sayısının bu kadar artmış olması ligi kaliteli hale getirdi ama yerli oyuncular daha fazlalaştırılmalı? dedi. 
Cezalı oyuncular Halil Akbunar ve Andre Poko´nun yanı sıra sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu´nun Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini açıklayan Tuna, Sabri´nin ameliyat edebileceğini sözlerine ekledi. 

Leo Schwechlen: ?En iyi performansımızı sahaya yansıtacağız? 
Göztepeli futbolcu Leo Schwechlen ise Galatasaray karşılaşmasının tüm futbolseverler için güzel bir karşılaşma olacağını belirterek, ?Bütün Türkiye bu maçı izleyecek. Biz de bütün sezon yaptığımız gibi elimizden gelen en iyi performansımızı sahaya yansıtacağız. Taraftarımızın önünde bu maça çıkacağımız için, böyle güzel bir maç oynayacağımız için çok mutluyuz. Onlar bütün sezon bizim arkamızdaydılar. Onlar için bu bir hediye olacak? dedi. 
Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kadu, ülkesi Brezilya´dan dönerek takımdan ayrı çalışmalara başladı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli