TAKSİCİ´NİN KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
ASAYİŞ 4.01.2018 15:29:23 951 0

TAKSİCİ´NİN KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Adana´da bir taksicinin boğazını kesip, 15 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanan katil zanlısı tutuklandı- - Olayı protesto etmek için taksicinin arkadaşları 25 otomobil ile konvoy oluşturdu

Sarıçam ilçesi Çiçekli Mahallesi´nde dün meydana gelen olayda, bindiği 01 T 1733 plakalı taksinin sürücüsünün boğazını kesip, 15 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra narenciye bahçesine kaçan özel güvenlik görevlisi Fuat D. özel harekat polisinin de katıldığı operasyonla yakalandı.

Emniyete götürülerek ifadesi alınan zanlı, Adana Adli Tıp Birimi´nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fuat D., cezaevine gönderildi.

YAŞAR ÖZGAN İÇİN ARKADAŞLARI  PROTESTO KONVOYU DÜZENLEDİ
-
Adana´da dün vahşice öldürülen taksici Yaşar Özgan´ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu´ndan alındı. Olayı protesto etmek için ise taksicinin arkadaşları 25 otomobil ile konvoy oluşturdu. Kuzeni Suat Özgan ise, ?Bu insanın tek suçu taksici olmaktı. Konunun ı peşini bırakmayacağız? dedi. 
Olay, dün Sarıçam ilçesi Çiçekli Mahallesi´nde meydana geldi. Sabah saatlerinde yol ortasında duran 01 T 1733 plakalı otomobilin bagaj kısmında kan lekesini fark eden tarım işçileri aracın 15 metre ilerisinde kanlar içinde hareketsiz yatan bir kişi görünce durumu polise bildirdi. Şehir merkezinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan köye giden 112 Acil Servis ekibi hareketsiz yatan kişinin boğazının kesilerek öldürülmüş olduğunu tespit etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada boğazı kesilerek öldürülen kişinin taksicilik yapan Yaşar Özgan olduğunu belirledi.
Özgan´ın katil  zanlısı özel güvenlikçi Fuat D.  ise operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Yaşar Özgan´ın 4 sene önce emekli olduğu, evli, 3 çocuğu olduğu ve borçları nedeniyle çalıştığı öğrenildi. Öte yandan, taksicinin yakınları tarafından Özgan´ın olay günü gece çalıştığı, sabah saatlerinde taksi durağında boş taksi olmadığı için o müşteriye gittiği iddia edildi. Otopsi için dün Adana Adli Tıp Kurumu Morgu´na kaldırılan cenaze sabah saatlerinde yakınları tarafından alındı.

?Kuzenimi 15 yerinden bıçaklayıp öldürüyor?
Bu sırada gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaşar Özgan´ın kuzeni Suat Özgan (51), ?Telefon ile müşteri arayıp taksi çağırıyor. Taksi durağında taksi olmadığı için kuzenime yönlendiriyorlar. O da gitmek istemiyor. Rica edilince götürüyor. Şehir dışına çıktıktan sonra ise o şahıs kuzenime arabayı durdurup cep telefonunu ve arabasını istiyor. Daha sonra arbede çıkıyor. Arbededen sonra kuzenimi 15 yerinden vurup öldürüyor? diye konuştu.

?Özel güvenlik elbisesi insana rahatlık veriyor?
Özel güvenlikçinin böyle bir cinayeti işlemesinin kendilerini daha da rahatsız ettiğini kaydeden Özgan, ?Özel güvenlik elbisesi insana rahatlık veriyor.. 58 yaşında bir insan hunharca öldürüldü. Diğer taksici arkadaşlarımız için devletin bu konulara duyarlı olması lazım. Kendisi emekli, bir meslek olarak bu işi yönetiyordu. Bu insanın tek suçu taksici olması mı? Böyle hunharca bir şekilde öldürmesini kabullenemiyoruz? ifadelerini kullandı.

Aile yakınları tarafından Yaşar Özgan´ın cenazesinin Buruk Mezarlığı´na defnedileceği belirtildi. Ayrıca Özgan´ın taksici arkadaşları olayı protesto etmek için otomobillerine siyah kurdele bağlayıp 25 otomobillik konvoy oluşturdu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Sabancı Vakfı Hatay’da Planladığı 3 Okuldan İlkinin Açılışını Gerçekleştirdi

Balcalı Hastanesi Müdürü Önder, silahlı saldırıda hafif yaralandı

ERDOĞAN’DAN İSTANBUL’DAKİ PATLAMA HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

  İSTANBUL, BEYOĞLU’NDA MEYDANA GELEN PATLAMAYA RTÜK YAYIN  YASAĞI GETİRDİ

11’I ÇOCUK 12 KİŞİ İN YANARAK ÖLDÜĞÜ YURT YANGINI DAVASINDA KARAR

Adana'da huzur operasyonu

“HURDA, ATIL, BULUNTU VE HASARLI ARAÇLAR“ KONUSUNDA AÇIKLAMA

HALKI SOKAĞA ÇAĞIRAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA KOVUŞTURMA

Feyzioğlu'dan Meram katliamı açıklaması

BODRUM’DA BİR POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Adana'da şafak operasyonu

Adana'da polis kumar evlerine baskın yaptı 

OTO CENTER VE GALERİCİLER SİTESİNE OPERASYON

Adana'da şafak vakti "torbacı" operasyonu

Adana Emniyeti'nden kaçak içkiye baskın

Adana'da uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu

Drone destekli asayiş uygulaması

Adana'da şafak operasyonu

Ceyhan'daki şok baskında 70 Bin Lira ceza

Uyuşturuculara şafak baskını

Adana Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false