SÜPER LİG´DE BURSA KALDI, RİZE DÜŞTÜ
SPOR 4.06.2017 12:52:58 474 0

SÜPER LİG´DE BURSA KALDI, RİZE DÜŞTÜ

Spor Toto Süper Lig´in 34. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor karşılaştı. Müsabakayı konuk ekip Bursaspor 2-1 kazandı. Bursaspor bu sonuçla ligde kaldı ve Çaykur Rizespor ligden düştü.

Ligin son haftasında Bursaspor´un Trabzonspor´u mağlup etmesiyle Çaykur Rizespor, TFF 1. Lig´e düşen 3. takım oldu.

BURSASPORLU TARAFTARLARININ LİGDE KALMA SEVİNCİ

Bursa´da takımlarının ligde kalma savaşı verdiği Trabzonspor karşılaşmasını kafelerde izleyen Bursasporlu taraftarlar, maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

Spor Toto Süper Lig´in son haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Gaziantepspor ve Adanaspor´un ardından ligden düşen son takım Çaykur Rizespor oldu. Bursaspor´un bu kritik karşılaşmasını Bursa´daki kafelerde büyük bir heyecanla takip eden taraftarlar, maçın ardından büyük coşku yaşadı.

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım´a sert çıktı. Ay, Aziz Yıldırım´ın olayı FETO´ya yansıtmaya çalıştığını belirterek, "O Fenerbahçe başkanıysa ben de Bursaspor başkanıyım" dedi.

Spor Toto Süper Lig´in son haftasında deplasmanda Trabzonspor´u 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı başaran Bursaspor´da başkan Ali Ay, maçın ardından yaptığı açıklamalarda sert çıktı.

Bursaspor´un hiçbir zaman bu duruma düşmemesi gerektiğini belirten Ay, "Herkes kendini Bursasporlu zannediyor ama kimse kusura bakmasın ben hepsinden daha Bursasporluyum. Herkes çok güzel konuşuyor. Sadece ama konuşuyorlar. Hiç kimse bir şey yapmıyor. Bütün taraftarlarımdan, Bursasporlulardan, bakın kendi Bursasporlu zannedenlerden değil Bursasporlulardan özür diliyorum. Çünkü bu üzüntü onlara yaşattığım için ama şundan emin olsunlar; onlar bir üzülüyorlarsa ben yüz üzülüyorum. Çünkü ben kulübün başkanıyım. Allah her zaman doğruların yanındadır. Biz de doğru hareketler yaptık. Namuslu ve dürüst olarak bu işi götürmeye çalıştık. Çok şükür Allah´ta yardım etti. Bugünde kümede kaldık" dedi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım´ın yaptığı açıklamalarla ilgili olarak ise Ay, şunları söyledi:

"Ben orada bir art niyet arıyorum. Fenerbahçe kulüp başkanı 5-6 aydan beri Bursaspor ile fazla uğraşmaya başladı. İkide birde FETO-FETO diyor ikide birde olayı FETO´ya yansıtmaya çalışıyor. Ben Fenerbahçe başkanına inanmıyorum. Bunu açık ve net söylüyorum. Böyle bir günde böyle bir demeç verilmesi yazıklar olsun kendisine yakıştıramadım. Ben de onun gibi kavga edebilirim. O Fenerbahçe başkanıysa bende koskoca Bursaspor´un başkanıyım. Nedir bu megalomanlık. Ayıp, hakikatten ayıp, yazıklar olsun. Beraberce halettik Trabzon ile hayret bir şey ya hakikatten hayret bir şey" ifadelerini kullandı.

ÇAYKUR RİZESPOR LİGDEN DÜŞTÜ

Spor Toto Süper Lig´in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor´u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor´un Trabzonspor´u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu.

Spor Toto Süper Lig´in 34. Hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor´u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor´un Trabzonspor´u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu.

Karşılaşmanın ardından basına açıklama yapan ev sahibi ekip Çaykur Rizespor´un teknik direktörü Hikmet Karaman, ?Maçın sonu ve diğer maçın sonu maalesef bizim konum itibariyle 36 puan almamıza rağmen alt kümeye yolladı. Bu kadar eksiğimiz olmasına 36 puan alan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Net bir cümle söylemek yeterli, bu şehir bu günü unutmaz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı