SPOR 24.01.2018 11:21:03 360 0

"Şu an tek isteğim, transfer tabelasının açılması"

dana Demirspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazit, "Takımımızda transfer sürecek. Transfere ne kadar ihtiyacımız varsa o kadar yapacağız. Sayı o kadar önemli değil çünkü lig uzun bir maraton ve güçlenmemiz gerekiyor" dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig´in 19. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Aytaç Durak Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı daha sonrasında Teknik Direktör Timuçin Bayazit´ın da içerisinde yer aldığı antrenman taktiksel çalışma ile sona erdi. Antrenman sonrasında ise Teknik Direktör Bayazit, oyuncularına uyarılarda bulundu.


Adana Demirspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazit, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Bayazit, transfer hakkında konuşarak, "Balıkesirspor maçı başlangıç açısından çok ciddi maçtı. Bilindiği üzere de transfer tabelasını açamadık ve trasferini yaptığımız 4 oyuncuyu da oynatamadık bunun yanında kadromuzda da 3 tane cezalı 2 tane sakat oyuncumuz vardı. Maç sabahı kalecimiz İsmail´de ağrıları olduğunu söyleyince onu da oynatamadık. Elimizdeki kadro ile Balıkesirspor maçını böyle oynamak zorunda kaldık. Açıkçası bizler için kötü bir sonuç oldu. Tabi iyi başlamak isterdik. Hem üst sıralara yaklaşmak açısından hem de alt sıralardan uzaklaşmak açısından kazanmak istiyorduk. Balıkesirspor maçı geride kaldı önümüzde 16 tane daha lig maçı var. Tabi ki bir an önce transfer tabelasının açılması gerekiyor. Hazırlıklarımızı da o yönde sürdürüyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz de transfer tabelasının bu hafta açılacağını ilettiler bekliyoruz. Taraftarımız da biliyor Balıkesirspor maçında sıkıntılar yaşadığımızı. Transfer tabelasını açarsak tabi ki iyi olacak ve göze hoş gelen futbol ile birlikte galibiyetler almaya başlayacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğim bizleri desteklemeye devam etsinler. Yeni 4 oyucumuz da hazır durumdalar. Lisanları çıkmadığı için 4 futbolcumuz da üzüldüler tabi ki dediğim gibi 4 oyuncu da oynayacak düzeyde ve hazırlar" şeklinde konuştu.

"Transferler sürecek"
TFF 1. Lig´deki tüm maçların zor olduğunu belirten Bayazit, transferlerin süreceğini aktararak, "Balıkesirspor maçı da kolay maç değildi. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Çaykur Rizespor da şampiyonluk adaylarından. Ev sahibi avarajını da kullanmak isteyeceklerdir ama bizim de ona göre önlemlerimiz olacaktır. Transferlerimizden 3 tanesi orta saha bölgesine yaptığımız hamlelerdi. Oyuncularımızın oyun bilgisi ve topla ilişkisi üst düzeyde. Takım olarak da orta sahada oyunu kuramadığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. Dolayısıyla bu bölgelere transfer yapmak istedik. Takımımızda transfer sürecek. Transfere ne kadar ihtiyacımız varsa o kadar yapacağız sayı o kadar önemli değil. Çünkü lig uzun bir maraton güçlenmemiz gerekiyor. Benimde şu an tek bir isteğim var transfer tabelasının açılması" açıklamasını yaptı.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli