Sporculara Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi
YAŞAM 20.12.2017 10:50:09 254 0

Sporculara Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Adana Yeşilay Başkanlığı ve Çukurova Üniversitesi´nin destek verdiği "Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi" tamamlandı.

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi´nde gerçekleştirilen eğitim Adana Yeşilay Başkanı Mehmet Aslanbaba ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu´nun sunumlarıyla Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularına verildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sporcuların her zaman sağlıklı beslenmeleri gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi:

"Sizler bu değişimin en önemli parçalarısınız, sağlıklı düşünebilen, üretebilen yönetebilen, sosyal riskler arasında kendini koruyan, beyni uyuşturan maddelerden uzak durduğunuz vakit inanıyorum ki, Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak yenilikçi fikirler siz değerli gençler arasından çıkacaktır. Asla bir kereden bir şey olmaz demeyin. Bir anda hayaller son bulur, düşler kâbusa döner ve umutlarımız yok olur. İl Müdürlüğü olarak Sporcu Eğitim Merkezinde ve TOHM´da olan sporcularımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Sporun içinde olan bireyler, kendileri uyuşturucuya bulaşmaması gerektiği gibi çevresinde bulunan insanları da uyarmalıdır. Özellikle bu eğitimin verilmesinde bizlere destek olan Adana Yeşilay Başkanı Mehmet Aslanbaba ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu´na teşekkür ederim."

Programda söz alan Adana Yeşilay Başkanı Mehmet Aslanbaba; Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´ın hassasiyetinin takdire şayan olduğunun altını çizdiği konuşmasında şunlara değindi:

"Sporcu kardeşlerimize yönelik böylesi programların düzenlenmesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek adına atılan bir adımdır. Bu ve benzeri eğitimleri toplumun her alanında gerçekleştirmeliyiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi uyuşturucu benzeri illetlerden korumak öncelikli görevlerimizden biridir.  Bu duygu ve düşüncelerle, başta programın düzenlenmesine ev sahipliği yapan  İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´a,  Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu´na, çok kıymetli siz basın mensuplarımıza ve özellikle de sporcu kardeşlerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimize ve gençlerimize sahip çıkma adına bu çalışmamızın farkındalık oluşturmasını ve karanlığa karşı bir ışık olmasını diliyorum."

Her zaman bu tür etkinliklerde olmak istediklerini belirten Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu ise bu tür etkinliklerin toplumun geleceği açısından çok faydalı olduğunu ifade ederek, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´ne teşekkür etti. Dağlıoğlu; "Bir tane sporcuya bile ulaşabilmek bizler için büyük mutluluk. Böyle bir etkinlikte bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim" dedi.

Bu arada verilen eğitimde Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel,  İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Miktad Birer ile sporcu ve antrenörler hazır bulundu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli