SON ŞAMPİYON 3 PUANLA BAŞLADI
SPOR 14.08.2017 14:17:07 275 0

SON ŞAMPİYON 3 PUANLA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında son şampiyon Beşiktaş, Antalyaspor´u konuk etti. Siyah-beyazlılar, rakibini Pepe ile Cenk Tosun´un penaltıdan attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Beşiktaş´ın Portekizli yıldızı Pepe, Antalyaspor karşısında attığı golle Beşiktaş´ın bu sezonki ilk lig golüne imza atan isim oldu.

Antalyaspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Beşiktaş´ı öne geçiren Pepe, siyah-beyazlı takımın bu sezonki lig macerasında gol perdesini açan isim oldu. Mücadelesinin 22. dakikasında kullanılan serbest vuruşta kafa vuruşu direkte patlayan Portekizli oyuncu, ikinci denemesinde ise golü bulmayı başardı ve siyah-beyazlıların bu sezon ligdeki ilk golüne imzasını attı. Son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş´ta geçtiğimiz sezon ligdeki ilk golü Oğuzhan Özyakup, bir önceki sezonda ise Cenk Tosun atmıştı. Beşiktaş´ta bu sezonun ilk resmi golü ise Süper Kupa Finali´nde Cenk Tosun´dan gelmişti

ŞENOL GÜNEŞ: ?HAKEM YARDIMIYLA KAZANMADIK?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, hakem yardımıyla kazanmadıklarının altını çizdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ?Rakibe karşı üstün bir oyun oynadık. Daha tempolu oynamak istiyoruz. Hazır değiliz, bu normal. Milli takım arasına kadar hazırlık dönemi olarak görüyorum. Erken forma girmek de doğru değil. Oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Sahanın zeminini de kötü olması oyunu etkiledi. Seyircisi olmayan takım olarak kapanan Antalyaspor´a karşı 2-0´lık skor olumsuz değil ama futbol adına her maçta güzel oyun bekliyoruz. Daha çok çalışacağız? dedi.

?PENALTI POZİSYONUNU GÖRMEDİM?

Cenk Tosun´un düşürüldüğü pozisyonla ilgili olarak da konuşan Güneş, ?Tartışmasını yapmayacağım, pozisyonu görmedim. Yakın komşumuzu iterken, dostumuzun sıkıntısını anlamasak terörün kucağına düşeriz. Geçen hafta başkan bir şey söyledi dünyayı ayağa kaldırdılar. Elime bir çubuk versinler ben de kaldırırım. Başkanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Kibarca, medenice toplantıyı yaptı. Türkiye kavga ortamı beklediği için hayal kırıklığına uğradı. Geçtiğimiz sezonda benim elim futbolcuya gidiyor savcılığa veriliyorum. Ama baktığınız zaman adam öldürüyorlar bir şey olmuyor? diye konuştu. Güneş ayrıca Antalyaspor karşısında hakem yardımıyla kazanmadıklarını da sözlerine ekledi.

ÇALIMBAY: ?CÜNEYT ÇAKIR, VERİLMEMESİ GEREKEN BİR PENALTI, BİR FAUL VERDİ?

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hakemin verdiği penaltı yanlıştı. Ya Cüneyt Çakır´ın bana karşı bir şeyi var, ben onu da anlamıyorum, Kasımpaşa´dayken de aynı şeyi yaptı. Şimdi de aynı şeyi yapıyor. Verilmemesi gereken bir penaltı, bir faul verdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş´a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ligin ilk maçları zor olur. Takımın oturmamış olabilir, eksikleriniz olabilir. Bu da öyle maçlardan bir tanesiydi. Biz ilk 10 dakika istediğimiz gibi oynamadık. Ondan sonra gerçekten iyi oynadık. İkinci yarı oyuncu değişikliği olsun taktik değişikliği olsun istediğimiz her şeyi yaptık. Maalesef bir duran top ve bir penaltıdan mağlup olduk. Eksiklerimiz var, onları bugün çok hissettik? dedi.

"HAKEMİN VERDİĞİ PENALTI YANLIŞTI"

Maçın hakemi Cüneyt Çakır hakkında konuşan Çalımbay, ?Ben en çok yaptığı hatalardan dolayı hakeme şey oldum. Hakemin verdiği penaltı yanlıştı. Ya Cüneyt Çakır´ın bana karşı bir şeyi var, ben onu da anlamıyorum, Kasımpaşa´dayken de aynı şeyi yaptı. Şimdi de aynı şeyi yapıyor. Verilmemesi gereken bir penaltı, bir faul verdi. Bu mazeret değil ama bu seviyeye gelmiş bir hakem arkadaşın böyle yanlış yapmaması gerekiyor. Bunu biz telafi ederiz. Benim takımın 2-3 haftaya ihtiyacı var. Bir iki transfer ve eksiklerin takıma dönmesiyle tempomuzu arttırarak istediğimiz yere geleceğiz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli