Şimşekler yine berabere
SPOR 13.03.2017 10:05:38 284 0

Şimşekler yine berabere

TFF 1. Lig´in 24. haftasında Adana Demirspor evinde Manisaspor ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Maçtan dakikalar
12. dakikada Adana Demirspor´da Leroy´un ortasında Pote gelişine vurdu top az farkla auta çıktı.
44. dakikada Manisaspor´da Bahattin kaleci Emrullah ile karşı karşıya kaldı, çaprazdan şutunda top yandan az farkla auta çıktı.
48. dakikada Manisaspor´da Gökhan´ın pasında Savaş çalımlarla ceza alanına girdi plasesinde meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1
58. dakikada Manisaspor´da Gökhan´ın sert şutunda kaleci Emrullah topu kornere çeldi.
60. dakikada Adana Demirspor´da Oğuzhan´ın uzun pasında Sercan Kaya ceza alanı çizgisinden plasesinde top kaleci İsmail´de kaldı.
70. dakikada Adana Demirspor´da ceza alanı içerisinde Pote´nin sert şutunda Manisaspor defansından dönen topu tamamlayan Sercan Kaya topu ağlarla buluşturdu. 1-1
74. dakikada Manisaspor´da Savaş´ın aşırtma vuruşundan Adana Demirspor´da Onur son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef yine bir iç saha maçını kazanamadık? dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ?Maalesef yine bir iç saha maçını kazanamadık. Kazanmak için her şeyi yaptığımıza inanıyorum. Seyircilerimizin maç sonu tepkisi de bunu gösteriyor. Bilemiyorum, bir sıkıntı var, şansızlık, beceriksizlik var. Kazanma arzumuz da var ama bir türlü yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik, o ana kadar Manisaspor´un atağı yok. Rakibin ilk geldiği atakta gol oldu. Adana Demirspor takımının iç saha maçında puan kaybı yaşamaması lazım ama yine yaşadık. Bundan sonra Elazığ maçını nasıl kazanırız ona bakacağız. Sakin olmamız gereken maçta panik ve saçmalamalar oldu. İkinci yarıya elimizdeki bütün ofansif oyuncuları alarak risk aldık ama enteresan şeyler oldu. Biraz da kısmetsizlik var artık. İki maçta 15 pozisyonumuz var ama 1 tane gol atabildik. Rakipler girdikleri pozisyonda gol attı. Taraftarlarımız 3 puanla ayrılmak istiyor, kim istemez, herkes istiyor. En başta da futbolcular istiyor? şeklinde konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, sıkıntılı bir haftadan sonra geldikleri Adana deplasmanında aldıkları sonuçtan memnun olduğunu söyledi.

Adana Demirspor deplasmanında alınan beraberliğin ardından konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ?Her iki takım da iyiydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum buradan alınan her puan çok değerliydi. Adana Demirspor çok güçlü bir takım. Buraya beraberlik için gelmedik, galibiyet istiyorduk ama berabere kaldık. Sıkıntılı bir haftada yaşadıktan sonra buraya geldik. Buna rağmen aldığımız sonuçtan memnunum. Oyuncularımı da soyunma odasında tebrik ettim. Aldığımız her puan bizi biraz daha yukarı çıkaracak. İyi bir futbol, göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Makas biraz daha dar olsaydı belki kendimize farklı hedefler koyabilirdik. Ama şu an bizim için önemli ve öncelikli olan ligde kalmak. Bu maçta planlarımız tuttu aslında, ama sonlandıramadık. Her iki takıma da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum? dedi.

(CO)

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı