ŞİMŞEK DEPLASMANDA PUANSIZ DÖNDÜ
SPOR 17.09.2017 12:53:14 289 0

ŞİMŞEK DEPLASMANDA PUANSIZ DÖNDÜ

TFF 1. Lig´in 5. haftasında Boluspor, Adana Demirspor´u 3-1 mağlup etti.

Bolu karşısında beklenen futbol oyunundan yoksun olan A.Demirspor; rakibinden farklı bir yenilgi aldı: 3-1

Ligin 4 . Haftasını galibiyet ile kapatan Boluspor ile Demirspor karşılaşması ?gol? ile başladı. Boluspor, müsabakanın 3.dakikasında defans hatası veren Demirspor geri dörtlüsü arasından sıyrılan ?Rydell Peopen´un? golüne engel olamadı. Kırmızı Beyazlılar bu gol ile birlikte maçın önüne geçti: 1-0

BİR hafta önce Gaziantepspor karşılaşmasında oynadığı ?futbolun? uzağında kalan Demirspor, saha içinde aktif görüntü vermedi. İsabetli şut yüzdesinde

geride kalan Demirspor, rakibine sıkça ?köşe atışı? kullanma fırsatı verdi. Kendi ilk yarıda ?köşe? atışı dahi bulamadı!..

Demirspor bu gol sonrası şuursuz baskı kurmaya çalıştı. Bunun tedbirini Boluspor çabuk aldı. Fuat Çapa´nın öğrencileri ?kontur? oyun şablonu kurdu. Dakikalar 23 olduğundan İshâk, kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkarttı. İlk yarı ?Kırmızı Beyazlılar? adına neticelendi. Boluspor: 2 Demirspor: 0

İkinci yarı adına pozisyonlar arayan Demirspor oldu. Topu ayağından fazla tutan ekip olmasına rağmen; aradığı golü bulamadığı gibi Boluspor, 70. Dakikada İshâk ile bir gol daha kaydetti: 3-0 Mavi Lacivertliler 85.dakikaya girildiğinde; Atabey´in ayağından gol buldu: 3-1

İlk onbir değeri 6.400.000 Eur. olan Boluspor´un karşısında; 5.200.000 Eur. gösteren A.Demirspor Bolu´da ikinci yenilgisini aldı. Adana derbi haftasına kötü bir sonuçla ve yenilgiyle girdi: Boluspor: 3 A.Demir 1

BULAK: ?HİÇ BEKLEMEDİĞİM OYUNCULAR MAALESEF BUGÜN İYİ OYNAMADI?

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, oyuna çok iyi başlayamadıklarını kaydederek, ?Aslında ilk pozisyonu Sezer ile birinci dakikada bulan bizdik ama gol yapamadık. Onlar dönüşte golü attılar. İkinci golde Mendi´nin topu rakibe vermesi, kontratak başlatması etkili oldu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler ama çok beklediğimiz şeyler değil.? değerlendirmesini yaptı.

Futbolcularının basit hataları yapmamaları gerektiğini anladıklarını dile getiren Bulak, ?İlk yarıda rakibe oyunu verdik, genelde rakip oynadı. Fizik gücü yüksek bir takım.? dedi.

Bulak, ikinci yarıda Sezer´in ve Atabey´in girdiği pozisyonlar olduğunu anımsatarak, ?Eğer bu pozisyonlar gol olsaydı maç farklı olabilirdi. Hiç beklemediğim oyuncular maalesef bugün iyi oynamadı. Bu futbolda olabilecek şeyler ama ilk yarıdaki oyunu beklemiyordum.? diye konuştu.

ÇAPA: ?KİMSE ENDİŞELENMESİN??

TFF 1. Lig´in 5. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor´u 3-1 yenen Boluspor´un teknik direktörü Fuat Çapa, ?Sezon sonuna kadar ilk 6 içinde olacağız.? dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok stresli bir ortamda çıktıklarını belirterek, ?Geçtiğimiz hafta oynadığımız maçtan sonra da söylemiştim. ?Oyun olarak gayet iyiydi ama sonuca yansıtamadık´ demiştim. Bu gün ise ilk dakikalardan itibaren sahada galip gelmek isteyen çok iyi pozisyon alan bir Boluspor vardı.? şeklinde konuştu.

Erken buldukları 2 golün kendilerinde bir öz güven oluşmasına neden olduğunu da ifade eden Çapa, buna rağmen yaptıkları üç zorunlu değişikliğin planlarını bozduğunu dile getirdi.

Çapa, şu anki kadroları ile ligde ilk 2 için oynayacak takımların çok çok gerisinde olduklarını belirtti.

İlerleyen süreçte bu durumun değişebileceğini de dile getiren Çapa, ?Lig başlamadan önce de aynısını söylemiştim. Bize katılan oyuncular fiziksel olarak hazır olana ve bizim oynamak istediğimiz oyun felsefesini anlayana kadar bir süreç lazım. Sezonun 8. haftasından sonra lig üç aşağı beş yukarı belli olacak. Sezon sonuna kadar ilk 6 içinde her zaman olacağız ama bunun 5-4-3-2 olması oyuncularımızın performansı, sakatlığı, cezalı olup olmayışına bağlı. Kimse endişelenmesin bugün galip geldiğimiz için bunları söylemiyorum. Ne yaptığımızı, hangi yolu takip ettiğimizi de biliyoruz.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false