ŞİMŞEK DENİZLİDEN 1 PUANLA DÖNDÜ
SPOR 29.01.2017 14:26:15 260 0

ŞİMŞEK DENİZLİDEN 1 PUANLA DÖNDÜ

TFF 1. Lig´de Denizlispor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Denizli 1-0 öne geçmesine rağmen maç 1-1´lik beraberlikle sona erdi. Denizli Atatürk Stadı?nda Denizlispor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma atılan karşılıklı g

33´üncü dakikada Denizlispor´un geliştirdiği atakta sol kanattan Keremcan´ın ortasına iyi yükselen Kappel´in kafa vuruşunda top yandan auta gitti. 35´inci dakikada Adana Demirspor atağında Berkay´ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa ceza sahası içinde Pote´nin kafayı vurdu. Kaleci Asil iki hamlede kontrol etti. 44´üncü dakikada Ziya, sol kanattan hareketlenen Yasin Ozan´ın önüne bıraktı. Topla ceza sahasına giren Yasin´in şutu auta gitti.

49´uncu dakikada Denizlispor atağında Burak´ın uzun pasıyla buluşan Kappel, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0. 67´nci dakikada Kappel´in sağ kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Yasin Ozan vurdu, kaleci Ertuğrul´dan dönen topta yeniden topla buluşan Yasin Ozan´ın şutu yine Ertuğrul´da kaldı. 69´uncu dakikada konuk ekipten Berkay ceza sahası dışındaki Servan´ın önüne bıraktı, Servan´ın sert şutunda kaleci Asil Kaan kornere çeldi. 71´inci dakikada skor eşitlendi. Sol kanattan Serkan´ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Grbic topu ağlara gönderdi: 1-1. 82´nci dakikada Ziya´nın pasıyla buluşan Yasin 18 üzerinden vurdu, top yan direkten döndü. Bu sonucun ardından Denizlispor puanını 26 yaparken Adana Demirspor ise 23 puana yükseldi.

Denizlispor gelecek hafta Yeni Malatya deplasmanına konuk olacak. Adana Demirspor da sahasında Gaziantep BŞB´yi konuk edecek.

İPEKOĞLU: ?İKİ TAKIMIN KAZANABİLECEĞİ BİR MAÇTI?

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu oyuna iyi başladıklarını, ilk yarıda istedikleri mücadeleyi sahaya yansıttıklarını ifade etti.

Denizlispor´un gole kadar herhangi bir pozisyona girmediğini anlatan İpekoğlu, şöyle konuştu:

?Bunun yanında kaleci Asil arkadaşımızın hakkını da vermek lazım, birkaç tane çok net gol pozisyonunu çıkardı. Yaptığımız değişiklik sonucu, ofansif anlamda elimizdeki mevcut tek oyuncu ile golü bulduk. Golden sonra da ataklara girdik, değerlendiremedik. Denizlispor´un da girmiş olduğu birkaç pozisyon vardı. Maçın geneline baktığımızda, iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Bizim açımızdan deplasmanda alınan bir puan, puandır.?

YARKIN, ?EN AZINDAN 5 HAFTALIK MAĞLUP OLMAMA GİBİ BİR SERİYİ SÜRDÜRÜYORUZ?

TFF 1. Lig´de Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor´un teknik direktörü Ferudun Şaban Yarkın, ?En azından 5 haftalık mağlup olmama gibi bir seriyi sürdürüyoruz.? dedi.

Yarkın, Denizli Atatürk Stadı´ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Adana Demirspor´un bu maçla ligde 11. beraberliğini aldığını, kolay yenilen bir takım olmadığını belirtti.

İki takımın da çok kontrollü oynadığını ifade eden Yarkın, ?Öne geçtikten sonra bulduğumuz pozisyonlarla ikinci golü atsaydık, galibiyetle mutlu bir şekilde ayrılabilirdik. En azından 5 haftalık mağlup olmama gibi bir seriyi sürdürüyoruz. Takımda oyuncular, yönetiminden teknik kadrosuna kadar özveri ile çalışıyor. Takımın iç dinamikleri yerine oturdu. Bu süreçten sonra artık mevcut kadromuzla ligde daha iyi yerlere gelebilmek için çalışacağız.? diye konuştu.

Yarkın, bu hafta yaşanan hastalık ve sakatlıkların takımı etkilediğini, tam takım olarak çalışma imkanı bulamadıklarını, buna rağmen iyi oynadıklarını söyledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false