Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi
YAŞAM 25.09.2018 10:58:44 375 0

Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi

Yazarlar ile okuyucuların bir araya geldiği ve konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivallerinin önümüzdeki yıllarda da dolu dolu etkinliklerle devam edeceğini açıklayan Silifke Belediye Başkanı Mu

Festivalde kent sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği imza etkinlikleri, söyleşiler ve konserler büyük beğeni topladı. Festivalin final gecesinde muhteşem sesiyle Halk Ozanı Mazlum Çimen sahne aldı. Ayrıca festivalin son gününde yazarlar Sinan Meydan, İsmail Saymaz, Hakan Günday ve Aslı Tohumcu´nun söyleşileri büyük ilgi görürken, Nebil Özgentürk, Sezai Sarıoğlu ve Murat Uyurkulak gibi yazarlar da okuyucularıyla buluştu.

  Kültür ve sanat etkinlikleriyle her akşamı dolu dolu geçen Edebiyat Festivali´nin kent sakinlerinden büyük ilgi gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ?Belediyemiz tarafından ikincisi gerçekleştirilen Edebiyat Festivalimiz, sanatseverlerin ve Silifke halkımızın büyük ilgisini gördü. Göksu Parkı´nda yazarlarla buluşan kitapseverler, önce imza hemen ardından söyleşi etkinliğine katılarak, kültür ve sanat etkinliklerimizle buluştular. Bu güzel etkinliklerimizde kitap tanıtımlarının yanı sıra binlerce vatandaşımız, birbirinden değerli yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Yazarlarımız, bir taraftan kitaplarını imzalarken diğer taraftan da söyleşileriyle okuyucularına, okumanın önemini ve kitapla ilgili merak edilen soruları yanıtladılar. Edebiyat festivalimizin hem ilçemizin tanıtımına hem de kültür alışverişimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum? dedi.

  ?Silifke´yi sanat, spor ve kültür kenti yapıyoruz? diyen Turgut, ?Belediyemizin çalışmaları ile her geçen gün gelişen, büyüyen ve güzelleşen şehrimizde, geçmişten günümüze intikal eden tüm kültürel mirasımızı ve değerlerimizi koruyor, geliştiriyoruz. Bu değerler etrafında, sanat, spor ve kültürel etkinliklerimize ayrı bir önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal etkinlikler, şenlikler ve festivallerle Silifke´yi hareketlendiriyor ve canlandırıyoruz. Kültür ve sanata verdiğimiz destek ve bu iki sahada geliştirdiğimiz birçok proje ile artık Silifke, kültür üreten ve bunu geleceğe aktaran önemli bir birikime kavuşmuş olacaktır. Edebiyat Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz? ifadelerini kullandı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli