Şeyma Ercan:
SPOR 22.08.2019 11:00:00 506 0

Şeyma Ercan: "Taraftarlarımızla kupayı kaldırmak istiyoruz"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın smaçörlerinden Şeyma Ercan, Avrupa Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada, "Taraftarları salonlara tekrar bekliyoruz ve onlarla beraber kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın smaçörlerinden Şeyma Ercan, 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Ankara'da ev sahipliği yapacağımız Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na dair soruları yanıtladı. Oyuncular olarak milli takım forması giydiklerinde gururlandıklarını belirten Şeyma, "Çok mutlu oluyoruz. Üzerimizde çok fazla sorumluluk oluyor, bunun farkındayız. Çünkü sadece kulüp takımındaki gibi değil. Sadece belli bir kısmı simgelemiyorsun sen. Bütün Türkiye’yi temsil ediyorsun. O yüzden çok daha fazla motive olman, çok daha iyi şeyler yapman gerekiyor. Onun için zor bir durum. Zor bir sorumluluk. Ama bu sorumluluk çok gurur verici. Dediğim gibi yolun başında, biz ilk yola çıktığımızda, ilk voleybola başladığımız andan itibaren en büyük hayalimiz Milli Takım forması giymekti. Şu anda da çok şükür bu hayalimize kavuştuk" diye konuştu. 

"Kupayı kaldırmak istiyoruz" 
Turnuvada ev sahibi olmanın avantajlarını değerlendiren Şeyma Ercan, "Ben şanslı bir jenerasyondan geliyorum. Bizim jenerasyonumuzda, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarını, yıldızlarda ve gençlerde Ankara’da oynama fırsatı bulduk ve şampiyonlukla sonuçlandırdık. Seyircimizin önünde o kupayı kaldırmak gerçekten inanılmaz. Hayatımdaki en özel günlerden birkaçıydı diyebilirim. Yine onu yaşamak istiyoruz. Ankara seyircisi zaten sürekli bizi destekliyor. Sürekli yanımızda oluyorlar. Onları tekrar bekliyoruz salonlara ve onlarla beraber yine kupayı kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"İlk maçlar her zaman çok önemlidir" 
Şeyma Ercan, gruptaki rakiplerle ilgili ise, "Avrupa Şampiyonası zaten en üst turnuvalardan olduğu için herkes çok iyi hazırlanıp gelecek. Çünkü biz de öyle yapıyoruz. Sonuna kadar hazırlanıyoruz, sonuna kadar antrenmanımızı yapıyoruz. En iyi seviyemizde oraya gitmek istiyoruz. Diğer takımlar da öyle yapacaklar. Bence turnuvanın ilk maçları her zaman çok önemlidir. İlk maç da çok önemli. Ama grubun kilit maçı Sırbistan maçı diyebilirim. Çok sert bir takım" değerlendirmesini yaptı. 

"Çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum" 
Son olarak Ankara'daki voleybolseverlere seslenen milli voleybolcu, "Ankara seyircisi dediğim gibi sürekli bizim yanımızda oluyor. Sürekli kazandığımızda değil, kaybettiğimiz zamanlarda da oldu. Mesela bu seneki, VNL maçlarında kaybettik ama bizi hiçbir zaman desteklemekten vazgeçmediler. Ertesi gün daha fazla seyirci sayısıyla bizi karşıladılar. Bu bize gerçekten ekstra bir motivasyon, ekstra bir güç oluyor. Ben onlarla beraber birlik olup, kenetlenip, çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.  (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli