SEYHAN BELEDİYESİ´NİN YARDIM ELİ HOPA´YA UZANDI
GÜNDEM 10.09.2015 14:08:22 333 0

SEYHAN BELEDİYESİ´NİN YARDIM ELİ HOPA´YA UZANDI

Seyhan Belediyesi sel felaketinden büyük zarar gören Hopa´ya yardım elini uzattı. Seyhan Belediye Meclisi´nin aldığı kararla Adana´dan gönderilen 1 Tır dolusu temizlik malzemesi selden zarar gören Hopalı ailelere dağıtıldı. Başkan Karalar ayrıca sel felak

Artvin´in Hopa ilçesindeki sel felaketinde 8 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi ise sel sularında kayboldu. Seyhan İlçesi Belediye Meclisi´nin oybirliğiyle aldığı yardım kararı Başkan Karalar´ın bizzat katıldığı bir organizasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan´ın da hazır bulunduğu yardım dağıtımı organizasyonuna Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere, Seyhan Belediye Meclis Üyeleri Hakan Burç ve Serap Torun´da katıldı. Seyhan Belediyesi´nin bölgenin temel ihtiyaçlarını göz önüne alarak hazırladığı bir Tır dolusu yardım malzemesinin dağıtımı sel felaketinin yaşandığı ve etkisini halen sürdürdüğü bölgelerde bizzat Adana´dan gelen heyet üyelerinin eliyle gerçekleştirildi.

Hopa ilçesinde yapılan yardımları bizzat yerinde takip eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaşanan sel felaketinin duyarsız kalamayacaklarını ve bu nedenle meclis kararı alarak bu bölgeye yardım ettiklerini belirtirken kararın alınmasını sağlayan meclis üyelerine teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hopa ilçesine yönelik bir Tır dolusu temizlik malzemesi yardımının dışında özel olarak da Çelik ailesinin bedensel engelli kızlarının da yüzünü güldürdü. Başkan Karalar, öğrenci olan Çelik kardeşlerin eğitimlerinde kullanabilmeleri için bilgisayar, ailesiyle iletişimini rahatlıkla sağlayabilmesi için cep telefonu ve sosyal hayatlarını daha pratik yaşayabilmeleri içinde elektrikli tekerlekli sandalye hediye etti.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye meclisi kararıyla gerçekleştirilen yardım malzemelerinin teslim için geldiği ilçede felakette yakınlarını kaybeden Miraç Gedik´e de taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Karalar, aşırı yağışların ardından yaşanan heyelanda eşi Emniyet, yeğeni Erdal Eren, yengesi Ünsal Gedik vefat eden, kızları Tuğba Gedik, Cansu Kaya ile yeğeni Dilek Naz Gedik´de enkaz altından yaralı olarak kurtulan Miraç Gedik´e vefat edenler için taziye dileklerini ilettikten sonra bir süre baş başa görüştü.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07
  • Pazar 21.7 ° / 13.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 24 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli