Sedat Sözlü:
SPOR 6.04.2017 09:51:24 659 0

Sedat Sözlü: "Bu takım bir türlü kazanmayı öğrenemedi"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü: ?Haksızlıklar bizim kaderimizde var?

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, takımının bir türlü maç kazanmayı öğrenemediğini belirterek, ?Oyuncularımız skoru koruma telaşı ile ister istemez orada bir şeylere sebep oluyor. Bunu önlediğimiz zaman Adana Demirspor´un bu ligde yenemeyeceği takım yok? dedi.
  TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor´un Başkanı Sözlü, takımının gidişatı ve kendisi hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor´un bir türlü kazanmayı öğrenemediğini belirten Sözlü, ?Oyuncularımız skoru koruma telaşı ile ister istemez orada bir şeylere sebep oluyor. Son dakikalarda da olsa böyle kaybettiğimiz, berabere kaldığımız maçlar var. Bunu önlediğimiz zaman bizim takımın bu ligde yenemeyeceği takım yok. İnşallah bunları bir an önce düzeltiriz, teknik direktörümüz deneyimli birisi buna çözüm bulacaktır. Çalışıyordur tabi ki? diye konuştu.

  ?Matematiksel şansımız devam ettiği sürece üst sıraların hesabını yapacağız?
  Başkan Sözlü, 3-3 biten Ümraniyespor maçının hakkının 7-6 olması gerektiğini ifade etti. Adana Demirspor´un üst sıralarda olması gerekirken şu anda alt sıralara yaklaştığını kaydeden Sözlü, ?Üste bakacağız derken alt tarafa da bakmaya başladık. Kazansak üste yakın olacaktık, kaybedince üste 9, alta 7 puan var. Tabi ki biz her şeyin farkındayız. Adana Demirspor´u alt tarafla ilişkilendirmek ne bizim ne de camianın duruşuna yakışır. Biz ne olursa olsun 8 maç var, matematiksel şansımız devam  ettiği sürece biz hep inşallah üst tarafın hesabını yapmaya devam edeceğiz. Bu camia büyük bir camia, bütün zorlukların her zaman üstesinden gelmiştir. Gelmeye de devam edecektir. Tribünler gerekli desteği yapacaktır? ifadelerini kullandı.
  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, yıllardan beri hep haksızlığa uğrayan takım hüviyeti aldıklarını, bunun da takımın kaderinde olduğunu sözlerine ekledi.

  ?Eskişehirspor maçını kazanıp zirveye bakmaya devam edeceğiz?
  TFF 1. Lig´in 26. haftasında cumartesi günü oynayacakları Eskişehirspor maçının hayati önem taşıdığını belirten Sedat Sözlü, ?Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu takım oraya kazanmaya gidecek, her ihtimalin olacağı bir maç. Adana Demirspor, bunun bilinciyle devam ediyor. Takımda her zaman sıcaklığı korumaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzde ki maçı kazanıp zirveye bakmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

  ?Gitmek isteyeni zorla tutamayız?
  Adana Demirspor´un Benin´li forvet oyuncusu Mickael Pote´nin takımdan gideceği söylentileri üzerine ise Sözlü, şunları söyledi:
  ?Daha ilk dönemimde kendim buldum getirdim. 2 sezondur da bizi mahcup etmedi. Parasının da hakkını veren oyunculardan. Profesyonel oyuncu. İşini iyi yapan oyuncu. Ben kalmasından yanayım. Kendisine de bir teklif sundum. Bana sezon sonunu bekleyeceğini söyledi. Sezon sonu ben olurum veya olmam gelecek yönetime Pote´li bir Adana Demirspor bırakmak isterim. Gidersem bile mevcut oyuncularla sözleşme imzalayıp gelecek yılın takımını ben burada bırakmak istiyorum. Pote, bu takımın çok önemli bir oyuncusu. Biz kendisine bir teklif sunduk ama sezon sonu değerlendireceğini söyledi. Biz de sezon sonunu bekleyeceğiz. Kimse vazgeçilmez değildir. Adana Demirspor da tabi ki Pote´nin kıymetini bilmiyor değil. Pote´nin, duruşu ve karakteriyle bize çok büyük katkısı olmuştur. Bir futbolcunun yeni sezonda kendine göre bir hesabı olabilir. Teklif de almış, bunu biliyorum. Kendisine de ben söyledim. Öyle bir şey olduğunda benimle paylaşması gerektiğini söyledim. Hiç kimseyi zorla tutamayız.?

  ?Sezon sonu gerekli açıklamayı yapacağım?
  Başkan Sözlü, 16 Ocak tarihinde söylediği ?Sezon sonu başkanlığı bırakıyorum´ sözlerine karşılık ise, ?Sezon sonunda bırakacağımı söyledim. Şu anda böyle bir şeyi konuşmak istemiyorum. Takıma odaklandım. Takımın durumuyla alakalı sorumluluğumuz var. Onun bilinciyle hareket edeceğiz. Sezon sonu duruşumuz netleştiğinde orada gerekli açıklamayı yapacağım? şeklinde konuştu. (Fİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli