?SARIÇAMLI ÇOCUKLAR VE GENÇLER SPORA DOYACAKLAR?
SPOR 19.06.2017 13:19:33 324 0

?SARIÇAMLI ÇOCUKLAR VE GENÇLER SPORA DOYACAKLAR?

Sarıçam Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulları 11 ayrı spor dalında yaklaşık 850´ye yakın sporcu ile başladı.

-       Farklı spor kategorilerinde yapılması planlanan spor okulu faaliyetlerinin futbol bölümünün Buruk stadyumunda, diğer kategorilerin ise Asım Savaş kapalı Spor salonunda yapılacağını kaydetti

-       Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunmaktadır.  Bu bilinçle yüzlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkânı sunduk.  Ayrıca spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır.

Sarıçam Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulları yapılan kayıtların ardından 11 ayrı spor dalında yaklaşık 850´ye yakın sporcu ile başladı. 7-16 yaş arası çocuk ve gençler için başlatılan kayıtların ardından Yaz Spor Okulları birinci dönemi 19-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında açık kalacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye olarak yaz spor okullarını sadece futbol değil değişik kategorilerde yaptıklarını belirterek, buradaki tek amacın gençleri spora yönlendirmek olduğunu ifade etti.

Asım Savaş Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel,  Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(AASKF) Genel Başkanı Ali Gülleri, Sarıçam Spor Şube Müdürü Ali Bilgiç, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Belediye Başkan yardımcıları Halit Boz ve Hasan Aydınlı, birim müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, farklı spor kategorilerinde yapılması planlanan spor okulu faaliyetlerinin futbol bölümünün Buruk stadyumunda, diğer kategorilerin ise Asım Savaş kapalı Spor salonunda yapılacağını kaydetti.  Bilal Uludağ,?Sosyal Belediyecilik anlayışımızın da bir gereği olarak daima çocuklarımız ve gençlerimiz için bir ve beraber olma, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sosyalleşmelerine yönelik faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürdük. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları ile yüzlerce gencimizle buluştuk. Ne mutlu ki; bu yıl da aynı duyarlılıkla yaklaşarak çocuklarını spor okullarına yönlendiren ve bu konuda son derece istekli olan 850 çocuk ve gencimizle açılışımızı gerçekleştirdik. Velilerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum.?dedi.

AASKF Genel Başkanı Ali Gülleri ise, sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ´a  her zaman amatörlere yaptığı destekler nedeniyle teşekkür ederek,  Yaz Spor Okullarının gençlere ve çocuklara hayırlı olması dileğinde bulundu. Yaz Spor Okullarında ikinci etap 3-28 Temmuz, üçüncü etap ise 1-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Katılımın geçen yıla oranla bir hayli fazla olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini anlatan Bilal Uludağ, futbol dışında masa tenisi, hentbol, güreş, badminton, satranç, basketbol, voleybol, tekvando, karate, güreş dallarında haftanın belirli günlerinde eğitimlerin uzman eğitmenler tarafından verileceğini ifade etti. Uludağ,? Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunmaktadır.  Bu bilinçle yüzlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkânı sunduk.  Ayrıca spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. 1 etap çalışmalarına katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Alanında uzman antrenörlerimiz çocuklarımızın fiziksel ve kişisel gelişimleri ile yakından ilgilenecek, yaz aylarını verimli geçirmeleri konusunda katkı sunacaklar. Ve yine ilerleyen dönemlerinde ise onların spor olan ilgisinin devam edeceğine, farklı dallarda birçok gencimizin profesyonel anlamda ilerleyerek ilçemiz adına sayısız başarıya imza atacaklarına inancımız tamdır.  ?diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false