Sarıçam´da
YAŞAM 8.01.2018 13:31:45 591 0

Sarıçam´da "SODES" projesi tanıtımı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kalkınma Bakanlığı ve Adana Valiliği ile ortak sürdürülen SODES projesinin tanıtımı için proje ortakları ile bir araya geldi.

Başkan Bilal Uludağ, Belediye olarak hazırlanan ve uygulamaya hak kazanan ´Yarınların Umudu Gençler´ adlı projenin önemine dikkat çekerek," Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını faydalı alanlara yönelimlerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde uygulayacağımız bu proje ile 2018 yılı boyunca çocuklarımıza konusunda uzman eğitmenlerle masa tenisi ve izcilik kursları verilecektir."dedi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bazı meclis üyeleri, Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Yasemin Sanal,  Yrd. Doç. Dr. Ahmet Refah Torun, SODES uzmanı Gülay Düzgün ile belediye personeli katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı göreve geldikleri günden itibaren sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek verdiklerini belirterek, gelecekleri olan gençlerin geçmişini ve tarihini bilen, sosyal çevre ile barışık ve sporu sevmelerini teşvik edici çalışmalar yaptıklarını söyledi.

610 ÇOCUK FAYDALANACAK

Bilal Uludağ,  belediye olarak hazırlanan ve 2017 SODES projeleri kapsamında uygulamaya hak kazanan " Yarınların Umudu Gençler"  projesinin önemine değinerek, emeği geçenleri ve destek olanlara teşekkür etti. Uludağ," Proje kapsamında 2018 yılı boyunca çocuklarımıza uzman eğitimciler tarafından masa tenisi ve izcilik kursları verilecek. Tamamlayıcı etkinlikler kapsamında ise tiyatro, sinema, piknik ve müze gezileri olacak ve toplamda 7-16 yaş arası 610 çocuğumuz faydalanacaktır.  Projemizin Sarıçam´a ve proje ortaklarına hayırlı olmasını diler, katılımınızdan dolayı hepinize saygılar sunarım."diye konuştu.

Daha sonra konuşan Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan,  ilçelerinde bu tür projelerin yapılmasının sevindirici ve gurur verici olduğunu söyledi. Ali Murat Kayhan, Belediyenin kulağa ve göze hoş gelen böyle güzel bir projeye imza atmasından dolayı mutlu olduklarını kaydedip,"En önemlisi ise SODES projesinden bizim ilçemizin kapsamlı bir şekilde faydalanmasıdır. Kalkınan ve planlı gelişen bir ilçe olarak her türlü projeyi hak ediyor. Başka bir programı nedeniyle katılamayan Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş´ın da selamları var. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum."şeklinde konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli