Şampiyonlar TEMSA´da buluştu
SPOR 19.11.2016 12:32:07 394 0

Şampiyonlar TEMSA´da buluştu

Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA, Süper Lig şampiyonu Beşiktaş JK ve 1.Lig Şampiyonu Adanaspor yönetimini ağırladı.

-2015-2016 Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş JK ve PTT 1. Ligi Şampiyon tamamlayarak bu yıl Süper Lig´de mücadele eden Adanaspor yönetimi 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde TEMSA´nın Adana fabrikasında buluştu. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül fabrikaya gelişlerinde TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve çalışanlar tarafından karşılandı.

Adana Büyükşehir Belediye Bandosu´nun da yer aldığı buluşmada Beşiktaş ve Adanaspor marşları çalındı. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Türk futbolunun en önemli kulüpleri arasında yer alan Beşiktaş JK ve Adanaspor yönetimini fabrikalarında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ?Bugün aslında üç şampiyon burada demek yanlış olmaz. Beşiktaş JK Süper Lig´imizin şampiyonu, kentimizin takımı Adanaspor 1. Lig şampiyonu, 3´üncü şampiyon da Türkiye otobüs pazarının lideri TEMSA. Şampiyonların bu buluşması bize büyük mutluluk verdi. Cumartesi günü Beşiktaş JK ve Adanaspor karşı karşıya gelecek. Bunun öncesinde TEMSA´da buluşulması da çok önemli. Biz iki önemli takımımıza da yarınki maçta ve süper lig yolculuğunda başarılar diliyoruz. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi´nde ülkemizi başarıyla temsil eden Beşiktaş´a bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diliyoruz? diye konuştu.
Adana´da olmaktan ve karayolu ulaşım sponsorları TEMSA´nın fabrikasında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ise ?Bu yıl hem ligde hem kupada şampiyonluk mücadelesi verirken, Şampiyonlar Ligi´nde de yolumuza namağlup devam ediyoruz. Türkiye´nin ve Avrupa´nın pek çok kentinde zorlu mücadelelere çıkıyoruz. TEMSA bu yolculuklarımızda hep bizimle birlikte. Tüm bu şehirlerde karayolu seyahatlerimizi onların bize sağladıkları konfor ve güvenle yapıyoruz. Bugün ise onların misafiriyiz. Evleri Adana´da Adanaspor yönetimi ile birlikte bizi çok iyi bir şekilde ağırlıyorlar. Yarın akşam da yine izleyenlerin keyif alacağı centilmence bir maç olacak ve öncelikle dostluk kazanacak? dedi.
Törende konuşan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de TEMSA´nın otobüs üretiminde elde ettiği başarılardan gurur duyduklarını ifade ederek, ?Kentimize sağladığı istihdam katkısıyla, ihraç ettiği otobüslerle ülkemize sağladığı katma değerle TEMSA bizlere büyük gurur veriyor. Burada kentimizin gurur duyduğu marka olan TEMSA´nın kalbinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün burada Süper Lig şampiyonu Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret Orman ile yarınki maç öncesinde bir araya gelmekten de büyük mutluluk duyduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübü´ne güzel kentimiz Adana´da en güzel ev sahipliğini göstermek istiyoruz. Yarınki maçta centilmence bir mücadele olmasını diliyoruz? şeklinde konuştu.(VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli