RIZA ÇALIMBAY: ?2 TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR?
SPOR 7.01.2018 12:46:53 380 0

RIZA ÇALIMBAY: ?2 TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR?

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. 2 takviye yapmaları gerektiğini belirten Çalımbay, Bongonda ve Volkan Şen´e kulüp bulmaları için izin verdiklerini söyleyerek, ?Kampa geç katılan Sosa ve Esteban´la i

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Takıma ligin ortasında gelen bir teknik direktör olarak sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Çalımbay, ?Geldikten sonra 1-2 hafta bocaladık. En üzüldüğüm maçlardan birisiydi Yeni Malatyaspor. Takımımızı daha iyi tanımak için zaman gerekiyordu. Milli maç arası çok kısaydı. Milli maç arası için hemen Antalya´ya geldik. Devre arası kampı bizim için çok iyi olacak demiştik. Uzun süre bir arada olarak çalışacağız. Bu nedenle bu ara bizim için çok önemli. 2 arkadaşımız hariç takımımızın hepsi buraya geldi. Gelmeyen arkadaşlarla ilgili de gerekli işlemler yapılacaktır. Saha içi ve saha dışı çalışma programlarımızı yaptık. Hazırlık maçlarımız var? diye konuştu.

?BONGONDA VE VOLKAN ŞEN´E İZİN VERDİK?

Bongonda ve Volkan Şen´in kamp kadrosunda olmadığını söyleyen Rıza Çalımbay, ?Yönetimimize verdiğimiz raporla ilgili olarak bu 2 oyuncu kadroda yok. Oynamayan oyuncularla ilgili olarak bir sıkıntı yaşıyoruz. Bu 2 oyuncuya istediğimiz gibi şans veremiyorduk. Oynamak istiyorlardı ve ben de yönetime, oynamak istedikleri yere gidebilirler dedi. Antalyaspor´dan Sakıb´ı istedik. Maicon´u biz getirmiştik Antalyaspor´a. Şimdi transfere ihtiyacımız var. Uzaktan yabancı oyuncu almaktansa, çok da iyi oyuncu olduğuna inandığım Sakıb´ı isterim. Antalyaspor´un rızası olmadıktan sonra bizim oyuncuyu alma şansımız yok. Ben yönetimle görüştüm, bırakabilirseniz biz alırız dedim. Maicon´la ilgili görüştük ama vermeyeceklerini söylediler? dedi.

?TRANSFERDE SIKINTILAR YAŞAYABİLİYORUZ?

Transfer konusunda devre arasında sıkıntılar yaşayabildiklerini söyleyen Çalımbay, ?Kiralık oyuncu bulmamız gerekiyor ya da bonservisinin yüksek olmaması gerekiyor. Şu anda listemizde 100´e yakın futbolcu var, canlı seyrettiğimiz isimler var. Başkan olsun, biz olalım İstanbul´da her gün toplantı yaptık. Ancak maalesef bazen sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Ne olursa olsun lig başlamadan 2 oyuncu almamız gerekiyor? dedi. Bugüne kadar sıkıntılı takımlarda göreve başladıklarını da ifade eden Çalımbay, ?Sıkıntılı takımlarda krizi çözebiliyorsunuz. Trabzon´da saha içinde bir kriz var ama bana göre bu kriz saha dışında. Bunu çözdüğünüz zaman saha içini de çözüyorsunuz ama buradaki durumu halletmek çok zor olduğu için bir öncelikle saha içini düzeltmek için hareket ettik. 2 gün çalıştık, Malatya´ya gittik. Eğer ben göreve geldikten 2 hafta sonra Malatya´ya gitseydik daha farklı bir kadroyla çıkardık. Sonrasında oyuncularla tek tek görüştük ve takım içindeki problemleri çözdük. En önemli sıkıntı oynamayan oyunculardı. Bazı arkadaşlarımızı motive edebildik ama bazılarını edemedik. Trabzonspor çok büyük bir camia ve büyük bir futbol kenti. Başarıya da aç bir camia. Sezon başında gelseydik belki daha da farklı olabilirdi. Şimdi bizim hedefimiz başarıyı yakalamak. Malatya maçından sonra kupa maçımız ve arkasından Galatasaray maçımız vardı. Galatasaray´ın en iyi dönemiydi ve o gün mükemmel oynayarak kazandık. Bunda en önemli etki de taraftardı. Biz orayı sadece Rıza Çalımbay ve ekibiyle değiştirmedik. Futbolcuların katılımı ve taraftarın gücü bunda en büyük etkendi. Saha içi ve dışı eksikleri gidermeye çalışıyoruz? diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false