POLYAR, BARAJLAR VE HES FUARI´NDA ADANA´YI TEMSİL EDECEK
GÜNDEM 21.01.2016 11:11:07 520 0

POLYAR, BARAJLAR VE HES FUARI´NDA ADANA´YI TEMSİL EDECEK

Ankara´da bu yıl 21-23 Ocak tarihleri arasında 3´üncüsü düzenlenecek olan Barajlar ve HES Fuarı´nda enerji ve sulama sektörünün güçlü firmalarından Polyar Çelik, Adana´yı temsil edecek.

30 yıldır makine, enerji, sulama ve çelik yapı sektörlerinde çok sayıda yatırımcının çözüm ortağı olan Polyar Grup bünyesindeki Polyar Çelik Yapı, hidroelektrik santralleri için imalatını gerçekleştirdiği cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapakların tanıtımını yapacak.
Demos Fuarcılık tarafından 21-23 Ocak tarihleri arasında Congresium Ankara Truva Salonu´nda düzenlenecek, tam adı "3. Barajlar, HES ve Su Yapıları İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı" olan organizasyon, projelendirme, inşaat, üretim ve işletme yapan firmalarla, profesyonel hedef kitleyi buluşturacak.

HEM YATIRIM, HEM İŞLETME SÜRECİNDE ÇÖZÜM ORTAĞI
Polyar Grup Proje ve İmalat Müdürü Selim Özkan, Barajlar ve HES yapımı ile işletimi alanında farklı ürün ve teknolojilerin tanıtılacağı fuarda Polyar Çelik Yapı ile Adana´yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi´nde 6 bin metrekarelik fabrikada, 200 kişilik uzman istihdam gücü ve yenilikçi anlayışla hizmet verdiklerini belirten Selim Özkan, ?Talaşlı imalat, makine tasarımı, hidroelektrik santralleri için cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapak üretimi yapıyoruz. Türkiye´nin çeşitli illerinde tamamladığı projelerle güvenilirliğini ispatlayan firmamız, çalıştığı tüm şantiyelerde müşteri memnuniyeti ve verimliliği ön planda tutarak, yatırım döneminde olduğu gibi işletme sürecinde de çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir? dedi.
Özkan, Polyar Çelik Yapı olarak makine parkını sürekli güçlendirdiklerini, teknolojik yenilikleri takip ettiklerini ve ar-ge çalışmalarına önem verdiklerini de vurguladı. Selim Özkan, Kalite Yönetim Standartı (ISO 9001-2008), İşçi Sağlığı ve Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001 ve OHSAS18001), Kaynaklı İmalat Yeterlilik (ISO 3834) belgelerine sahip olduklarını bildirdi.

PROFESYONEL HEDEF KİTLENİN BULUŞMASI
Geçen yılki fuara 104 firmanın katıldığını, yurt içi temsilciliği olan şirketlerin yanı sıra doğrudan yabancı yatırımcıların da yer aldığını kaydeden Selim Özkan, ?Barajlar ve HES yapımında sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği bu fuar, projelendirme, inşaat, üretim ve işletme yapan firmalarla profesyonel hedef kitleyi ticari bir platform içerisinde buluşturacak. Biz de Polyar Çelik Yapı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapakların tanıtımlarını yapıp, yeni iş bağlantıları sağlamaya çalışacağız? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı