Phillip Cocu resmen Fenerbahçe´de
SPOR 28.06.2018 10:22:43 622 0

Phillip Cocu resmen Fenerbahçe´de

Fenerbahçe, Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ülker Stadyumu´nda düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu katıldı. Cocu kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende ayrıca Phillip Cocu´nun ailesi de yer aldı. 
İmzaların atılmasının Cocu´ya üzerinde ismi yazılı forma ve atkı takdim edilirken, daha sonra toplu olarak foto muhabirlerine poz verildi. 

Phillip Cocu: "Fenerbahçe çalışacak olmaktan onur ve gurur duyuyorum"

Fenerbahçe´nin yeni Teknik Direktörü Phillip Cocu, Fenerbahçe´de çalışacak olmasından dolayı onur ve gurur duyduğunu söyledi. Cocu ayrıca oyun anlayışını da açıklayarak, "Futbol felsefemiz pozisyon üretmek, topa sahip olmak" dedi. 
Fenerbahçe, Teknik Direktör Aykut Kocaman´ın yerine getirdiği Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu için Ülker Stadyumu´nda imza töreni düzenledi. Törende konuşan Cocu, burada olduğunu için mutlu olduğunu söyleyerek, ?Birkaç hafta önce görüşme halindeydik. Başkan ile Fenerbahçe ile planlarımızı konuştuk. Buradan olmaktan dolayı onur duyuyorum. Fenerbahçe Teknik Direktörü olmaktan onur duyuyorum. Pozitif bakmak arzusu içindeyim. Takım halinde birlik olmalıyız. Saha dışında da bunu göstermeliyiz. Başlamak için çok istekliyim. Oyuncularımızı yarınki antrenmanla birlikte tanıyacağım. Gerek Comolli ve gerek başkan ile başarı için her şeyi yapacağız? diye konuştu. 

?Fenerbahçe gibi çok önemli bir fırsat çıktı önüme? 
5 yıldır PSV´den teknik direktörlük görevinde olduğu hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, ?PSV´den sonra Fenerbahçe benimle ilgili oldu. Benim için gelecek için doğru adımları atmaktı. Yeni bir kulüp çıktı önüme. PSV´de yaptıklarıma burada yapacağıma inandığım için buraya geldim. Motivasyonu arttıran bir durum. Bazen o an gelir değişim zamanıdır. Çok önemli bir fırsat çıktı. Bu neden PSV´den ayrıldım? şeklinde konuştu. 

 

Ali Koç: ?Cocu´nun liderlik özelliği, pozitif bakışı ve sakin oluşu bizi etkiledi?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktörleri Phillip Cocu´yu neden seçtiklerini açıklayarak, ?Saha içi ve dışında liderlik özelliği, pozitif bakışı ve sakin oluşu bizi etkiledi? dedi. 
Ülker Stadyumu´nda düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu katıldı. Cocu kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Başkan Ali Koç, ?Bizim için önemli gün. Bugün ben başkan olarak, yönetim kurulu olarak ilk defa bir hoca ile anlaştık. Gönlümden geçen başkan olduğum müddetçe ilk ve son teknik direktör anlaşması olur. Bizden beklenti yüksek. Hep beraber Comolli liderliğinde Cocu´nun teknik direktörlüğünde nice başarılara imza atarız. Cocu´ya ve ailesine hoş geldin diyoruz. Biz Comolli ile bir senedir çalışıyoruz? diye konuştu. 

?Aykut Kocaman´a teşekkür ederim? 
Yollarını ayırdıkları Teknik Direktör Aykut Kocaman hakkında konuşan Koç, ?Bir Türk hoca ile devam ettiğimiz takdirde Aykut hocanın devam edeceğini söylemiştim. Aykut hocaya bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı başkan ve taraftar olarak teşekkür ederim. Kendisi ile kararımızı konuşurken dedi ki ben çalışmayacağım bir müddet. Ekibinin hakları korunmasında destek istedi. Biz de kendisine sizin de haklarınız korunacaktır dedik. Bir adım daha öteye gidiyorum. Aykut hocanın ekibi Cocu çalışmaya başlayacak. İstedikleri ile devam edecek? şeklinde konuştu. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı