PARK ADANA AVM AÇILDI
EKONOMİYE BAKIŞ 21.04.2017 12:39:39 5812 0

PARK ADANA AVM AÇILDI

Toplamda 130 milyon Euro yatırım maliyeti olan Park Adana AVM, 2 bin kişiye istihdam sağlayacak

VAHİT ŞAHİN

MT Gayrimenkul tarafından 130 milyon liraya mal olan ve 2 bin kişiye istihdam sağlayacak Park Adana AVM, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüeyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar´ın yaptığı konuşmalardan sonra açılış kurdelesi hep beraber kesildi. Açılış törene katılan protokol daha sonra mağaza içini gezdi.

Açılıştan önce basın toplantısı düzenleyen Park AVM yöneticileri, ?Dünya´nın ve Türkiye´nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan Park Adana AVM şehrin çekim merkezi olmasının yanı sıra Adana´yı ilklerle de buluşturacak. Şık mimarisi ve Adana´nın ilk şov havuzu, doğal şelaleleri, tematik eğlence merkezi, 12 salonlu sineması, peyzaj dokusu ve geniş çocuk oyun alanları ile eğlencenin de adresi olmayı hedefleyen Park Adana, ferah iç mekanlarıyla da keyifli bir atmosfer sunacak. Park Adana, yaklaşık 2 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayarak bu yönüyle de Adana´ya katma değer sağlarken şehrin merkezine yakınlığı ve rahat ulaşım alternatifleriyle Adanalılara en yakın alışveriş merkezi olacak? dediler.

Park Adana´nın şehirle entegre özel parkları, ücretsiz çocuk oyun parkı, gece aydınlatma atmosferi ile Adana´nın en yeni, en keyifli alışveriş merkezi olacağı ifade edilerek şu açıklamalarda bulundular:

?Açılış için hazırlanan eğlenceli ve keyifli etkinlikleri ile yediden yetmişe herkese hitap edecek olan Park Adana; renkli korteji, muhteşem macera parkuru, müzik dinletileri, Enver Ertaş Magic Show, çocuk atölyeleri ve sürpriz etkinlikleri ile renkli görüntülere sahne olacak.

KOLAY ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Şehrin tüm yerleşim alanlarından gelen ulaşım akslarının kesişme noktasında olan Park Adana ayrıca metro istasyonları, havalimanı, tren garı ve otogar noktalarına da yakınlığıyla kentin ulaşımı en rahat lokasyonunda yer alıyor. Park Adana, trafiğe takılmadan, kolay ulaşım alternatifleriyle Adanalılar kadar Adana´yı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirler için de önemli bir destinasyon noktasında konumlandı.

PEYZAJ ALANLARIYLA DOĞAYLA İÇ İÇE

Park Adana, alışveriş merkezini çevreleyen toplam 25 dönüm peyzaj alanı ve içerisindeki ücretsiz oyun parkları, Çukurova´nın dokusuna uygun olarak tasarlanan şelaleleriyle alışveriş rahatlığının yanı sıra hayatın içerisine keyifli molalar katacak ferah bir yaşam alanı sunuyor. Peyzaj alanlarında Çukurova´nın özel iklimine uygun botanik türleriyle alışveriş zamanları aynı anda keyifli bir botanik turuna dönüşecek.

ŞOV HAVUZU BÖLGEDE İLK

Çukurova bölgesinde ilk kez uygulanacak şov havuzu tamamıyla Park Adana´ya özel olarak tasarlandı. Park Adana ziyaretçileri, müzik eşliğinde göz kamaştıran su, ışık, ve ateşle dans eden havuz gösterilerini gün boyu izleyebilecekler.

LUNAPARKLA EĞLENCE ZİRVEDE

Park Adana´da ?Happy Land? markasıyla bölgenin en büyük lunaparkı Adanalılara aile boyu eğlence vaat ediyor. Keyifli, eğlenceli ve adrenalin dolu yüksek teknolojiyle üretilmiş seçeneklerle güvenli bir atmosferde özlenen Lunapark konsepti Park Adana ile Adanalıların hizmetinde olacak.

OTOPARKLARIYLA KONFORLU PARK

Park Adana yüksek kapasiteli açık ve kapalı otopark alanlarıyla ziyaretçilerine önemli bir konfor alternatifi de sunuyor. Açık otopark alanlarına kolaylıkla ulaşılabilirken, kapalı otopark alternatifiyle de alışveriş merkezine rahatlıkla geçilebiliyor.?

Açılış törenine ayrıca Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,Adana eski Milletvekili Mehmet Ali Bilici ile çok sayıda davetli katıldı.

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

CHP’Lİ BULUT, “BÜTÇE KEYİF ÇAYI ÖNERİYOR” (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yunanistan,Afgan göçmenleri denize itti (VİDEOLU HABER)

Besicilerin saman telaşı başladı

Ekonomik güven endeksi yüzde 8.5 azaldı

Sanayi üretimi Nisanda % 0,9 arttı

Tamer Son, ?Konut Yatırımı İçin En Cazip Dönem?

İnşaatın ilk 4 aylık karnesi zayıf

Limon değerleneceği güne kadar yatağa giriyor

Fitch, Türkiye´nin kredi notunu açıkladı

ANAVARZA BAL´IN 2018 HEDEFİ YÜZDE 40 BÜYÜME

Linyitin kalorisini arttıran buluş 1 milyar TL tasarruf sağlayacak

BAYRAKTAR, "CEVİZ ÜRETİMİNDE DÖRDÜNCÜYÜZ?

Domateste firma kısıtlaması

Türkiye´deki dolar milyarderlerinin sayıları azaldı, servetleri arttı

Rus uzmanlar Türk domates üreticilerini teftiş edecek

Domatesin Rusya´ya ihracat tarihi belli oldu

11. ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI YENİ İŞ ORTAKLIKLARINA İMZA ATTIRIYOR

ADANA´DA MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Resmi Rezerv Varlıkları Temmuz´da azaldı

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,1 azaldı

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu