Orta Doğu´nun devi Careem, Adana´da hizmet vermeye başladı!
EKONOMİ 22.06.2018 14:41:32 682 0

Orta Doğu´nun devi Careem, Adana´da hizmet vermeye başladı!

Üstelik ilk yolculuk 10 TL indirimli! Türkiye pazarına özgü talep ve dinamiklere uygun çözümler üreten Careem, hizmet ağına İstanbul´dan sonra Adana´yı da ekledi.

/resimler/2018-6/22/1444462079891.jpgCareem Adana´da hizmet vermeye başlamasını kutlamak için bir de kampanya düzenliyor. 30 Haziran´a kadar sürecek kampanya çerçevesinde her kullanıcıya ilk Careem yolculuğunda anında 10 TL indirim yapılacak. Adana´nın ulaşım güvenliği ve konforunda çıtayı yükselten Careem, araç kaptanlarına verdiği kaliteli eğitimlerden, destek hattına ve taksinin kapıya geldiğini SMS ile bildirmesine kadar sunduğu birçok farklı özelliğiyle ön plana çıkıyor. Careem aynı zamanda, kendileriyle çalışan kaptanlarının iş yoğunluğunu, onlara ek iş potansiyeli yaratarak artırmayı da amaçlıyor.

Taksi çağırma uygulamalarının Dubaili oyuncusu Careem, Türkiye´deki hizmet alanına Adana´yı da ekleyerek büyümesini sürdürüyor. Aldığı 571.7 milyon dolarlık yatırımla, 1 milyar dolarlık değerlemeyi aşarak Orta Doğu´nun tek unicorn´uolma özelliğini taşıyan Careem,Adana´da ulaşım kalite standartlarını geliştirirken, insanların da hayatlarını kolaylaştırmayı ve taksi kaptanlarına ek iş imkanları oluşturmayı hedefliyor.

Bölgenin önde gelen araç çağırma uygulaması Careem, müşterilerine güvenli ve kolay ulaşım hizmetini, standart taksimetre fiyatları üzerinden sağlıyor. Taksi ve kaptanlarının Careem´in kalite standartlarına uygunluğu ile yolculuk sırasındaki güvenliğin kendileri için en önemli konular olduğunu belirten Careem´in Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü İbrahim Manna, şunları söyledi:

"Hizmetlerimizi Adana´da da sunmaya başlamaktan gurur duyuyoruz. Careem, ulaşımın geliştirilmesi ve bu alanda verimliliğin artırılmasına katkıda bulunmak suretiyle yerel ekonomiüzerinde olumlu bir etki yaratacaktır.

Careem´in faaliyet gösterdiği pazarlardaki yaklaşımını üç temel ilke ile tanımlıyoruz. Birincisi,kamu otoriteleri uzun vadeli ortaklarımızdır ve ilişkilerimiz karşılıklı saygı ileyonetilir. İkincisi, Careem büyümeyi, istihdamı ve olumlu ekonomik değişimi destekler. Üçüncüsü ise Careem, taksimetre fiyatları üzerinden güvenli ulaşım hizmetlerine erişimi iyileştirerek vatandaşların daha mutlu olmasına yardımcı olur.

Özel ve titiz bir denetimden geçirilerek platforma dahil olan kaptanlarımızın, yolcularına en iyi sürüş deneyimini sunabilmeleri için güvenli sürüş eğitimleri almalarını sağlıyoruz. Ayrıca kendilerinin ve yolcularımızın güvenliği için araçlar da denetlemeye tabi tutuluyor. Kaptanlarımızın ismi, fotoğrafı, plakası ve diğer yolcuların yorumlarından gelen puanlar gibi bilgileri kullanıcılarımızla paylaşıyoruz. Yolcularımız haber vermek istiyorlarsa, yolculuk rotalarını aile ve arkadaşlarıyla paylaşıp, onların da kendilerini takip etmesini sağlayabiliyorlar. Gizli teftiş programımızla sürekli araçları kontrol ediyor ve yolcuların en iyi Careem deneyimini yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz.´´

Adana´daki taksilere daha fazla iş imkanı sağlayacak

Taksi kaptanlarının Careem tarafından çok ciddi bir eğitimden geçirildiğini de aktaran İbrahim Manna, "sistemimize kaydedilen kaptanlarımız sunum ve videolarla yolculuk güvenliği, güvenli sürüş, müşteri memnuniyeti gibi konularda eğitim alıyorlar. Aynı zamanda uygulamanın nasıl kullanılacağı konusunda da belli bir eğitim sürecinden geçiyorlar. Bu eğitimi başarıyla tamamlayanlar uygulamamız kapsamında hizmet verebiliyor" dedi.

Taksi kaptanlarının sunduğu hizmetin Careem´deki puanlama sistemi ile kontrol altında tutulduğunu aktaran İbrahim Manna, geri bildirimlerin kendileri için büyük önem taşıdığını da söyledi. "Direkt olarak uygulama üzerinden, sosyal medya yoluyla veya destek merkezimiz ileyolcularımız ve kaptanlarımızın geri bildirimde bulunmalarına imkan tanıyoruz" diyen Manna sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adana´da da yolcuların beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vermeye özen göstererek taksi kullanımını teşvik etmeyi hedefliyoruz. Böylece kaptanlarımız için de daha fazla iş imkânı sağlayacağız. Kaptanlarımız Careem´e yön verir. Bu yüzden onların memnuniyeti bizim için çok önemli. Bonus, performansa bağlı ödüller gibi ekstra kazançlar da sunuyoruz. Bununla beraber kaptanlarımızla yakın bir ilişki içinde olmaya özen gösteriyor, sık sık bir araya geleceğimiz etkinlikler planlıyoruz."

Adana´ya özel kampanya

Careem Adana´da hizmet vermeye başlamasını kutlamak için bir de Adana´ya özel kampanya düzenliyor. Adana´da 30 Haziran´a kadar sürecek kampanya çerçevesinde her yolcuya saat 09.00-21.00 saatleri arasındakiilk Careem yolculuğunda anında 10 TL indirim yapılacak. Böylece Adanalı´lar Careem kullanmanın keyfini ve konforunu da doyasıya deneyimleme fırsatı bulacak.

Taksi kapıya geldiğinde SMS ile haber veriyor

Halihazırda uygulamayı kullananlar Careem´in internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden taksi çağırabiliyorlar. Careem araç çağırma uygulamasını kullanmak için, internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden kayıtlar da son derece pratik bir şekilde yapılabiliyor

Kullanıcılar yolculuklarını eş zamanlı takip ederken çağırdıkları taksinin neredeolduğunu ve ne zaman buluşma noktasında olacağınıharita üzerinden de izleyebiliyorlar. Careem, kullanıcılarını araç gelmeden çıkıp dışarıda bekleme zahmetinden de kurtarmak için kullanıcıya taksinin geldiğini SMS ile bildiriyor.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli