Okul sporları ödül töreni yapıldı
SPOR 7.02.2019 09:27:12 370 0

Okul sporları ödül töreni yapıldı

Adana´da Okul Sporları Ödül Töreni Adnan Menderes Spor Salonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Şube Müdürleri ve Yöneticilerinin yanı sıra, Milli Eğitim İl Müdürü Veysel Durgun, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kadir Gül, İlçe Milli E

Ödül Töreninde konuşan İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak, şunları kaydetti. "Milli Eğitimin olmadığı yerde Gençlik Sporun olması mümkün değildir. Sözlerimin başında geldiği günden bu yana özverili çalışmalarından dolayı Milli Eğitim İl Müdürümüz Veysel Durgun´a hepinizin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. İlçe Müdürlerimize, başta Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve sporcularımızın velilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Yarınımızın güvencesi, geleceğimiz, sevgili çocuklar, bugün sizlerle birlikte olmaktan, okul spor bölümleri ödül törenini sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu bilmenizi istiyorum. 

Gençlerimiz bu faaliyetlerle boş zamanlarını daha etkin ve verimli geçiriyor, spor hayatlarına büyük tecrübe katarak müsabık sporcu olma yönünde ilerliyorlar. Kurum olarak bizler de tüm tesislerimizle siz gençlerimizin hizmetindeyiz.

Bizler, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de en önde olmasını ve bu alanlarda kendilerini yetiştirmelerini çok önemsiyoruz. Spor, her şeyden önce dostluk, kardeşlik demektir. Önemli olan bu müsabakalarda yarışmaktır. Sizler, bu medeni cesareti göstererek en güzel şekilde yarıştınız ve bu ödülleri almaya hak kazandınız. Emeği geçen bütün beden eğitimi öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve okul müdürlerimizin şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, bizlere heyecan dolu müsabakalar yaşatan başta sporcu kardeşlerimiz olmak üzere, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum."

Veysel Durgun; "Emeğe geçenlere teşekkür ediyorum"

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğrencilerin ödüllere kavuşmak için sabırsızlandığını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti. "Sevgili gençler, ödüllere kavuşmak için sabırsızlandığınızın farkındayım, o nedenle konuşmamı kısa keseceğim. Ben buradan Özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Şube Müdürlerine, Belediyemizin Değerli Yöneticilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul Yöneticilerimize, Öğretmenlerimize, ve özellikle öğrencilerimize destek olan velilerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımıza emeğinin karşılığı olan ödüllerini alırken, başarılarının devamını diliyorum."(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9698,89%0,56
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false