MÜSLÜM´E İLK GÜNDEN BÜYÜK İLGİ
KÜLTÜR SANAT 27.10.2018 19:11:41 1046 0

MÜSLÜM´E İLK GÜNDEN BÜYÜK İLGİ

İstanbul´un Ardından filminin İkinci Büyük Galası Adana´da Yapılan ve 26 Ekim´de vizyona giren ?Müslüm´ filmi ilk günden salonları doldurdu.

Bir günde yaklaşık 500 bin kişi filmi izlemek için salonlara koştu. Yoğun ilgi sebebiyle sinema salonlarında ek seanslar konulmaya başlandı.

3 Mart 2013 tarihinde hayatını kaybeden arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses´in hayatını anlatan ?Müslüm´ filmi, 26 Ekim´de seyircisiyle buluştu. 7´den 70´e herkesin merakla beklediği film, yılın ön satış rekorunu kırmıştı. ?Müslüm´ filmini izlemek için sinema salonlarını dolduran seyircilerden, ilk tepkiler gelmeye başladı. Acının, mutluluğunun yanında bir aşk hikayesi izleyen seyirciler, filmi izlerken duygu dolu anlar yaşadı. Vizyona daha bir gün önce giren ?Müslüm´ filmi, ilk günden salonları doldurmayı başardı. Biletleme sektörünün önemli firmalarında Biletinial.com yetkilileri, 26 Ekim cuma günü seansların dolduğunu, gece saatlerine ek seansların açıldığını ifade etti. 

Filmi ilk gününde yaklaşık 500 bin kişi izledi. Haftaya 1 milyonu aşarak girmesi beklenen ?Müslüm´ filminin 2018 yılının en çok izlenenleri arasında yer alması bekleniyor.  

İstanbul´un Ardından ?MÜSLÜM? filminin İkinci Büyük Galası Adana´da Yapıldı

 Genç, yaşlı her kuşaktan izleyicinin çok sevdiği, şarkıları dilden dile dolaşan, MÜSLÜM GÜRSES´in acılar ve aşkla dolu ?film gibi´ hayatı, keşfedildiği yer Adana´da oyuncuların katılımıyla Cinemaximum M1´de gerçekleşen gala ile seyirciye merhaba dedi.

 Özel gösterim öncesinde; filmin başrol oyuncusu Timuçin Esen´in yanı sıra Ayça Bingöl, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Şahin Kendirci´nin de katıldığı söyleşiye Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

 Can Ulkay ve Ketche´nin yönetmenliğinde çekilen MÜSLÜM, Dijital Sanatlar Yapımevi yapımcılığı ve CGV Mars Dağıtım´ın dağıtımıyla 1.000´den fazla salonda tüm Türkiye´de vizyona girdiği gün Adana´da gerçekleşen galaya Müslüm Gürses hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Filmin oyuncuları Müslüm Gürses´in hayatında önemli yeri olan Adana´da sinemaseverlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, söyleşiye katılanlar Müslüm filminin ikinci büyük galasının Adana´da olmasının çok anlamlı olduğunu dile getirdiler.

Müslüm Gürses´in acılarla dolu ?film gibi? hayatını Urfa´daki çocukluğundan başlayıp Adana´da keşfedilip, İstanbul´da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönüyle anlatan MÜSLÜM filmi Adanalı izleyicilerden beğeni topladı.. Adana özel gösteriminde seyirciyle buluşan ve Müslüm Gürses´i canlandıran Timuçin Esen ?Zor bir film oldu. Bu kadar büyük bir sanatçının anısını yaşatmak istedik. Vizyonun ilk gününde Adana´da sizlerle birlikte, filmi seyretmek istedik. Tüm Adana´ya teşekkür ederim.? açıklamalarında bulunurken Müslüm Gürses´in annesini canlandıran Ayça Bingöl, ?Adana´nın benim için özel bir yeri var. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Artık film sizindir.? açıklamalarıyla duygularını ifade etti. Filmde Müslüm Gürses´in gençliğine hayat veren Adanalı genç oyuncu Şahin Kendirci ise ?İyi ki varsınız Adana? diyerek Adanalı sinemaseverlere seslendi.

Müslüm´ün oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Şahin Kendirci,Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Kurtaran, Goncagül Sunar, Aleyna Özgeçen yer alıyor.

Fragman youtube linki : https://youtu.be/uFi6MlJojyI

 İHA/HABER MERKEZİ

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli