Milliler´in Sırbistan´a gücü yetmedi
SPOR 5.09.2017 10:14:20 232 0

Milliler´in Sırbistan´a gücü yetmedi

Türkiye, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Sırbistan´a 80-74 mağlup oldu.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Türkiye ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Baştan sonra çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçı Sırbistan, 80-74 kazandı.

Türkiye, birçok kez maçı çevirme fırsatı yakaladıysa da bu şansları değerlendiremedi. Bu sonuçla birlikte Milliler, Sırbistan´a karşı oynadığı 16 karşılaşmanın 12´sini kaybetmiş oldu. Ay-yıldızlıların Sırbistan Milli Takımı´na karşı 4 galibiyeti bulunuyor.

Ufuk Sarıca: ?Tecrübeye yenilmiş durumdayız?

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, oyunun öne geçtikleri bölümünde basit hatalarla rakibe geri dönüş şansı verdiklerini ifade ederek, ?Her şeyi denediğimizi söyleyebilirim. Tecrübeye yenilmiş durumdayız? dedi.

Avrupa Basketbol Şampiyonası D grubu mücadelesinde Türkiye, Sırbistan´a 80-74´lük sonuçla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Türkiye Başantrenörü Ufuk Sarıca, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleye kötü başladıklarını ifade eden Ufuk Sarıca, "5 dakika zorlandık ama sonra 2. periyot dengeyi kurmamıza rağmen skor olarak rakibi yakalayamadık ama oyun olarak denge getirdik. Stres anları fazla oldu. Sırbistan ile oynadık. Aslında Rusya maçında bunu atmış olmalıydık ama bugün sahaya bu yansıdı. Yanılmıyorsam oyunun son bölümde öne geçtik güzel bir noktaydı ama müdafaada basit hatalarla rakibe geri dönüş için şans verdik. Her şeyi denediğimizi söyleyebilirim. Tecrübeye yenilmiş durumdayız. İlk yarı Bogdanovic´i iyi savunduk. Üst üste yediğimiz 7 sayı var. Son 2 maçta kazanarak gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız? şeklinde konuştu.

Aleksandr Djodjrevic: ?Elimizden gelenin en iyisini yaptık?

Sırbistan Başantrenörü Aleksandr Djodjrevic, ?Takım olarak hem sahada hem bençte elimizden gelenin en iyisini yaptık? dedi.

Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu mücadelesinde Sırbistan, Türkiye´yi 80-74´lük sonuçla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sırbistan Başantrenörü Aleksandr Djodjrevic ve oyuncu Dragan Milosavljevic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Grupta önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Djordjevic, "Tüm oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Her şeylerini sahada verdiler ve zafere ulaştılar. Takım olarak hem sahada hem bençte elimizden gelenin en iyisini yaptık. Özellikle son çeyrekte Bogdan Bogdanovic´in kritik basketleri de Türkiye´nin direncini kırdı. Takımımla gurur duyuyorum? şeklinde konuştu.

Milosavljevic: ?Agresif bir mücadele verdik?

Sırp oyuncu Dragan Milosavljevic ise çok zor bir maçı geride bıraktıklarının altını çizerek, "Bugün iyi bir oyun sergiledik. Agresif bir mücadele verdik ve hem savunmada hem de hücumda istediklerimizi yaptık. Şimdi bu maçı unutup, yarın Büyük Britanya ile oynayacağımız karşılaşmaya bakmalıyız. Önümüzde yeni bir gün ve yeni bir müsabaka var? açıklamasını yaptı.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli