MHP´Lİ KARAKAYA´DAN CHP´YE ARAŞTIRMA ÖNERGESİ SUÇLAMASI
SİYASET 1.08.2015 20:42:59 320 0

MHP´Lİ KARAKAYA´DAN CHP´YE ARAŞTIRMA ÖNERGESİ SUÇLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, ?Türkiye Cumhuriyeti´ni kuran iradenin eseri olan CHP, nasıl oldu da Türkiye Cumhuriyeti´ni yok etmek isteyen, bölmek isteyen bir terör örgütünün siyasi kan

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili  Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, ?MHP sadece Türk Milleti´nin tarafındadır.? dedi.

Karakaya, CHP´nin teklifi ile Meclis gündemine getirilen ve ?terör olaylarının nedenlerinin araştırılması? istenen Meclis araştırma önergesine MHP´nin ?ret´ oyu vermesi üzerine partisine yönelik suçlamalara tepki gösterdi. Karakaya ?Yine malum çevrelerden ileri sürülen isnatlar gülünçtür. O malum çevreler yine çuvalladılar, yine meseleyi saptırmayı tercih ettiler? ifadesini kullandı.

İYİ NİYETLİ DEĞİLLER

Karakaya ?Bu tür suçlamaları yapanlar, varlık sebebi sadece ve ancak Türk Milleti olan Milliyetçi Hareket´i ya tanımamakta ya da bunu kasıtlı olarak değişik amaçlarla yapmaktadırlar. Şu kesin ki; iyi niyetli değillerdir. Bunu bazen AKP cenahı bazen de CHP cenahı denemektedir. MHP´yi kendisi ile aynı tarafta görmeyen, diğerinin tarafı olmakla suçlar! Oysa MHP sadece Türk Milleti´nin tarafındadır.? diye konuştu.

ÖNERGENİN AMACI İŞİ SULANDIRMAK

Karakaya, şöyle devam etti:

?CHP´nin araştırılmasını istediği HDP´nin de destek verdiği konunun amacı işi sulandırmak olduğu açıktır. Terörün kaynağı ve sebebi çok açık iken neyi araştıracaksınız? Türkiye Cumhuriyeti´ni, bütün unsurlarıyla bir bölünmez bütün olan Türk Milleti´ni parçalamayı amaç edinmiş ve bunun için silahlı terör eylemlerini değişmez bir yol olarak görmüş  ve görmeye devam eden emperyalizmin uşaklığını yapan eli kanlı piyonların niyetini mi soracaksınız? Bu niyeti hala anlayamadınız mı??

SORUN BELLİ, ÇARE BELLİ

Mevlüt Karakaya ?Bu ülkede Kürt sorunu değil terör sorunu olduğu belli. Yani asıl sorun belli, çare belli, izlenecek yol belli. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli´nin dilinden Milliyetçi Hareket Partisi yıllardır haykırıyor; ?Terörle müzakere edilmez, mücadele edilir´ diyoruz. Ülkemizin bir bölümünde yaşayan vatandaşlarımızın terör örgütünün inisiyatifine bırakılmaması gerektiğini, Devletin gücünü göstermesi gerektiğini söylüyoruz. ?Kandil´e Türk Bayrağı dikilmeli´ diyoruz. ?İhanetin beli kırılmalı´ diyoruz.? şeklinde konuştu.

NEYİN ŞOVUNU YAPIYORSUNUZ?

Genel Başkan Yardımcısı Karakaya şunları söyledi:

?Yıllar sonra ilk kez ?Yetmez ama evet´ diyebileceğimiz bir mücadele başlamış iken, CHP ve PKK´nın siyasi temsilcisi ikisi birlikte hareket ederek gündemi saptırmaya çalışıyorlar. Hemen her gün şehit kanı akarken, analar gözyaşı dökerken, çocuklar yetim kadınlar dul kalırken ve bu ihanet şebekesine anladığı dilden cevap vermek varken neyin şovunu yapıyorsunuz? Araştırma önergesiyle gündemi saptırmaya, işi sulandırmaya ve şer odaklarına zaman kazandırmaya kimsenin hakkı yoktur. Milliyetçi Hareket, Meclis´teki duruşu ile buna fırsat vermemiştir. Bu yüzden MHP´yi suçluyorlar ama boşuna; Türk Milleti gerçekleri çok iyi bilmekte, kimin hangi niyetle ne yapmak istediğini net olarak görmektedir.?

CHP-HDP ORTAKLIĞI ARAŞTIRMA KONUSU

Karakaya, CHP ile ilgili ayrıca çarpıcı bir imada bulundu ve ?Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra bu iki partinin CHP ve HDP´nin yapışık ikizler haline gelmesi çok manidar. Türkiye Cumhuriyeti´ni kuran iradenin eseri olan CHP, nasıl oldu da Türkiye Cumhuriyeti´ni yok etmek isteyen, bölmek isteyen bir terör örgütünün siyasi kanadı olarak bilinen yapıyla ortaklık kurmuştur? Siyaset bilimcilerin belki de bunu araştırmaları gerekebilir.? dedi.

MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM ETMELİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ?Bu milletin evlatlarını alçakça katleden ihanet güruhuna karşı başlatılan mücadele sonunu kadar devam etmelidir. Devleti yönetenlerin mücadele inisiyatifini ön plana çıkarmış olmaları, gecikmiş bir tasarruf olmakla beraber son derece zorunludur. Bu anlayışın kesintiye uğramadan, hiçbir pazarlığa meydan verilmeden ve sonuç alıncaya kadar devam etmesi gerekir. Aksi bir durum, verilecek bir taviz Türkiye Cumhuriyeti´ni derinden yaralar, telafisi mümkün olmayacak yeni hasarlar açar. Milliyetçi Hareket Partisi, kaynağı ne olursa olsun, destekçileri kim olursa olsun ülkemizi, milletimizi bölmeye yeminli kanlı terör örgütlerine karşı müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini hep ifade etmiştir. Bakış açımızda bir değişiklik yoktur, olmayacaktır.? mesajı verdi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli