MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ´DEN KONGRE AÇIKLAMASI
SİYASET 21.05.2017 15:49:12 319 0

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ´DEN KONGRE AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 41 ilde gerçekleştirilen kongrelerle ilgili bir mesaj yayımladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 41 ilde gerçekleştirilen kongrelere ilişkin süreci değerlendirdiği mesajında, "Tarihi nitelikli görev ve sorumluluğunuzu heyecanla yerine getirmek maksadıyla içinde bulunduğunuz salonlarda toplandınız, bir araya geldiniz. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi´nin 48 yıllık tecrübe, birikim, ilkeli ve ülküyle temellenmiş sağlam duruşunu en iyi şekilde en emin yollardan geleceğe taşıyacaksınız. Bu itibarla hepinize güveniyorum. Bildiğinizi gibi Merkez Yönetim Kurulumuzun 10 Ocak 2016´da aldığı karar doğrultusunda partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018´de yapılacaktır. Büyük Kurultayımıza hazırlık süreci olan ve kanunen ikmali gereken ilçe ve il teşkilatlarımızın kongreleri de belirlenmiş tarih aralıklarında sonuçlandırılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi özellikle 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri´ni takip eden süreçte ağır ve çok boyutlu saldırı, tahrik ve operasyonlara maruz kalmıştır.

Tarihi misyonumuzu çekemeyen, siyasi ve ahlaki duruşumuzu kabullenemeyen odaklar, karanlık niyetli çevreler vakit kaybetmeksizin harekete geçmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi maalesef zorlu ve yıpratıcı günler yaşamıştır. Hiçbir başarı ve yüksek mücadelemizde adı, sanı ve payı duyulmamış bir güruh her türlü fitne ve dedikodu silahıyla aramızı bozmaya, yürüyüşümüzü engellemeye, davamızı eritmeye kalkışmıştır. Çok şükür ülküsünü namus bilmiş şeref timsali ülküdaşlarım, hain ve hasmane tertip ve tuzakları iman ve dayanışma ruhuyla etkisiz hale getirmişlerdir. Sizler üç hilale sahip çıktınız. Sizler şehitlerimizin aziz hatıralarına leke sürdürmediniz. Ve şüphesiz sizler dava adamı nasıl olur herkese ispatladınız. Bugün hiç kimsenin göz ardı edemeyeceği partimizin siyasal varlığı, Türkiye üzerinde düşünceleri olan herkesin, milletimiz için iyi veya kötü emeller besleyen her unsurun mutlaka dikkate almaları gereken bir kudret halini almıştır. Üzerine titrediğimiz bu muhteşem millet eserinin ve inanmış kadrolarımızın siyasal mücadele alanı dışında başka emeller uğruna israf edilmelerine, acımasız projelerle silinip gitmesine, geleceklerinin başka istikametlere sürüklenmesine asla göz yummayacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Partimizin ulaştığı kuvvet ve mevki kolay elde edilmemiştir. Yaşanan hazin olaylar, kurulan vahşi tuzaklar, sürekli körüklenen yıldırma çabaları, düşmanca üretilen iftira ve suçlamalar hepinizin bildiği gerçeklerdir. Meşakkatler sabırla, melanet tahrikler akılla, çileler heyecanla, engeller şuurla, karamsarlık ve kötümserlik dalgaları imanla adım adım aşılarak bugünlere gelinmiştir" dedi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı