YEREL 21.10.2020 10:06:00 769 0

''Mersin ASKF boş durmuyor, Adana ASKF ne iş yapıyor?''

Pandemi döneminde Mersin ASKF’nin girişimleri sonucu Akdeniz Belediyesi’nden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi de kulüplere nakdi destekte bulundu.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Başkanı Ahmet Bozan kulüplerin sorunlarını unutup seçim derdine düşerken, Mersin ASKF’nin girişimleri sonucu Akdeniz Belediyesi tarafından kulüplere 125 bin lira nakdi desteğin ardından, bu kez de Mersin Büyükşehir Belediyesi, 160 spor kulübüne toplam 860 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Başkan Vahap Seçer, sporun ve sporcunun yanında olacaklarını vurgulayarak, "Asla bir siyasi ayrım gözetmeyeceğiz. Özellikle spora siyaseti karıştırmayı reddediyorum. Bunu yapanları da kınıyorum. Sporda siyaset olmaz" dedi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE ASKF DAYANIŞMASI

Geçen yıl yaptıkları malzeme yardımını bu yıl gelen talepler doğrultusunda nakdi yardım olarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Seçer, "Futbol branşında toplam 87 kulüp, bunun 69'u futbol branşı, 18 kulüp ise hem futbol, hem de salon sporları branşı olarak bizlere başvuruda bulunmuş. Bunlardan Erdemli Belediyespor Kulübü, İdmanyurdu 1925 Spor Kulübü, Mersin Büyükşehir Meskispor Kulübü ve Silifke Belediyespor Kulübü, BAL Ligi'nde oynadıkları için 20 bin TL, diğer kulüplere de 5'er bin TL yardım yapıldı. Salon sporlarında toplamda 73 kulübümüzün her birine 5'er bin lira yardım dağıtacağız. Toplamda vereceğimiz ödül miktarı 160 kulübümüze 860 bin TL olacak" şeklinde konuştu.

KULÜPLERDEN MERSİN ASKF’YE TEŞEKKÜR

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş da özellikle Pandemi süreci nedeniyle sorun ve sıkıntıların yaşandığı bugünlerde; kentin amatör spor kulüplerini unutmayıp destek sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

ADANA ASKF, MERSİN’İ ÖRNEK ALSIN!

Mersin ASKF’nin amatörler için sürekli proje üreterek, destek konusunda çalışmasının yanı sıra Adana ASKF’nin hiçbir şey yapmadığını belirten kulüp yetkilileri,

" 8 aydır hiçbir şey yapmadan evlerimizde yatıyoruz. Bizim ihtiyaçlarımız var. Herkesin bakmakla yükümlü olduğu ailesi var. Hepimiz dardayız ve zordayız. Artık bütün dünya pandemi ile yaşamayı öğrenecek. Bütün tedbirlerimizi alacağız ve dikkat edeceğiz. Tek isteğimiz işlerimize geri dönmemiz. Yapacak başka hiçbir işimiz yok. Birer eğitim kurumu görevi yapan kulüplerimize, yapılacak bu katkı ve destekler kapılarına kilit vurulmaktan kurtaracaktır. Aylardır hiçbir şey yapmayan ve sadece seçim derdine düşen Adana ASKF birazda komşu ilimiz Mersin’i örnek alsın. Amatörlerin sorunları ile ilgilenmeyen bir ASKF istemiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler..

(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli