Maçtan sonra gerginlik
SPOR 25.11.2017 08:49:40 271 0

Maçtan sonra gerginlik

G.Manisaspor-Adana Demirspor maçı sonrası, Manisasporlu bazı futbolcular ile Adana Demirspor´un teknik heyeti arasında sözlü tartışma yaşandı

 

TFF 1. Lig´in 13. haftasında Grandmedical Manisaspor, evinde konuk ettiği Adana Demirspor´u 2-1 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Manisasporlu bazı futbolcular ile Adana Demirspor´un teknik heyeti arasında sözlü tartışma yaşandı. Siyah-beyazlı futbolcular ve rakip teknik heyetin birbirlerinin üzerine yürümesi sonrası güvenlik personeli araya girdi. Kişilerin sakinleşmesinin ardından her iki takım da soyunma odasına gitti.

91. DAKİAKA
Lig´in 13. haftasında Grandmedical Manisaspor, evinde konuk ettiği Adana Demirspor´u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, maçı kazanmalarından dolayı sevinçli olduklarını söyledi. Cihan, ?Ligde alt sıralarda olmamız endişe verici bir durum olmayı sürdürüyor. Maç sırasında mücadele ederken, bizi strese sokuyor. Tüm bunlara rağmen oyuncularımı yürekten kutluyorum. Bu kadar stres altında iyi mücadele etmeleri, rakibe az pozisyon vermeleri bizim için sevindirici bir durum. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı gösterirsek, üst sıralara çıkacağımızın inancı içerisindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz? dedi.

Adana Demirspor cephesi

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzğur, ?Bugün Adana Demirspor olarak istediklerimizin çoğunu sahada uyguladık. Çok az pozisyon vermemize rağmen yan toptan kalemizde gol gördük. Penaltıyla alakalı Manisasporlu oyuncunun profesyonelliği diyorum. Saha dışındaki ve içindeki arkadaşlarımız da penaltı konusundaki kanaatlerini açıkça ifade ettiler. Bundan ziyade yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekirdi. Direkten dönen bir topumuz vardı. Diğer haftalara göre bugün daha iyi bir Demirspor vardı. Maç kazanamama stresi bize bazı şeyleri yanlış yaptırıyor. Bu hafta sonu oynayacağımız evimizdeki maçta galibiyet almamız gerekiyor. Takımını performansından memnunum? dedi.

?Bir oyuncu 3-4 dakika çalabiliyor?

?Her maçta son 15 dakika kala galip olan takımın oyuncuları yerden kalkmıyor? diyen Uzğur, ?Bir oyuncu 3-4 dakika çalabiliyor. Hakemlerimiz maalesef buna göz yumuyorlar. Buna kim dikkat edecekse etmesini rica ediyorum. Maç 90 dakika. 15-20 dakikanın birilerinin çalmasına kimse izin vermesin? diye konuştu.(vş)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,59% 0,30
  • EURO

    34,72% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2498,87% -0,01
  • Ç. ALTIN

    4173,19% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false