M1 ADANA AVM’de Sosyal Mesafe Teknolojik Destekle Anlık Olarak Yönetiliyor!
EKONOMİ 27.07.2020 11:38:00 793 0

M1 ADANA AVM’de Sosyal Mesafe Teknolojik Destekle Anlık Olarak Yönetiliyor!

MP Gayrimenkul, Covid19 sebebiyle, yönetimini gerçekleştirdiği M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM’lerinde kişi sayma sistemleri konusunda VIAVIS Bilişim ile işbirliği içinde, son teknolojik gelişmeler ışığında bir dizi önlemler aldı.

Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen perakende sektörü normalleşme ile birlikte yaralarını sararken, tüketicinin sağlığını korumak ve en iyi hizmeti sunabilmek adına teknolojiden destek alıyor. Alışveriş merkezleri sundukları güvenli alışveriş ortamıyla ziyaretçilerini geri kazandı.

MP Gayrimenkul, Covid19 sebebiyle, yönetimini gerçekleştirdiği M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM’lerinde kişi sayma sistemleri konusunda VIAVIS Bilişim ile işbirliği içinde, son teknolojik gelişmeler ışığında bir dizi önlemler aldı. 

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ve M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir sosyal mesafenin anlık yönetilebildiği, ziyaretçilere anlık ziyaretçi bilgilendirilmesi yapılabildiği sistemle ilgili aktarımlarda bulundular. 

Sosyal mesafe anlık yönetiliyor 

Verilen bilgilere göre, değişen dünya ve alışveriş ortamında, M1 Adana ve M1 Gaziantep’in imza attığı Covid 19 projelerinden biri, ziyaretçilerine rahat ve güvenli bir alışveriş deneyimi sağlamak için AVM girişinde anlık kişi sayısı tespiti ve AVM içerisine kısıtlı sayıda ziyaretçi kuralının ileri teknoloji sistemler ile belirlenmesi oldu.

AVM girişlerine kurulan ekranlar üzerinde, canlı güncelleme ile kişi sayılarının gösterilmesi, AVM içerisinde “10m2’de bir kişi” kuralına göre azami ziyaretçi sayısına ulaşıldı ise, ekranda anlık olarak ziyaretçilerin beklemesi gerektiği belirtilmekte. Sayı güvenlik sınırının altına düştüğünde ise, ekranda trafik lambası mantığı ile anlık uyarı bilgilendirme olarak belirmekte ve yeni ziyaretçilerin AVM’ye girmesi sağlanmakta. 

Ziyaretçi sağlığının önemine değinen MP Gayrimenkul Alışveriş Merkezi Müdürleri Öz ve Gizir, Covid19 döneminde ziyaretçilerin rahat ve güvenli olmalarını sağlayacak tüm önlemleri alırken, kişi sayma sistemleri konusunda VIAVIS Bilişim ile işbirliği içinde ilerlediklerini vurguladılar.

Öz ve Gizir anlık kişi sayısını alarak ziyaretçileri AVM giriş kapılarında bulunan ekranlar ile bilgilendirmelerinden dolayı ziyaretçilerin güven duygusunun yükselmesinden ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarından dolayı mutlu olduklarını, kapılara kurulan akıllı ve keskin doğruluğa sahip sensörler sayesinde insan yoğunluğundan bağımsız olarak ziyaretçileri Yüzde 99 doğruluk oranı ile sayabildiklerini aktardılar.

Ziyaretçi Sayıları Çok Önemli 

Ziyaretçi sayılarının önemine değinen MP Gayrimenkul yetkilileri “Ziyaretçi sayılarımızdan yola çıkarak AVM içinde operasyonlarımızı planlıyoruz. Etkinliklerimize ziyaretçilerimizin ne kadar ilgi gösterdiğini ölçüp, onlara her zaman daha iyisini vermeyi amaçlıyoruz” dediler.

Dünya’nın önemli gayrimenkul şirketleri arasında yer alan METRO PROPERTIES’in Türkiye’de ortaklık yapısı ile sahip olduğu ve yönetimini METRO PROPERTIES’in Gayrimenkul Yönetim Şirketi olan MP Gayrimenkul’un Yönetimini yaptığı M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM’leri uluslararası kalitede yönetim hizmetleri amaçlıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli