KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINDA ADANA BAROSU 3.OLDU
YAŞAM 24.02.2017 12:05:33 1105 0

KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINDA ADANA BAROSU 3.OLDU

TBB´nin Mersin´de düzenlediği Kurgusal Duruşma Yarışmasına Adana Barosu adına katılan stajyer avukatlara, Baro Başkanı Av. Veli Küçük tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Kurgusal Duruşma Yarışmasının Akdeniz Elemeleri Mersin´de yapıldı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan yarışmada Adana Barosu Başkanlığında yarışmaya katılan stajyer avukatlar bölge üçüncüsü oldular. Mersin Barosu ev sahipliğinde gerçekleşen ´Kurgusal Duruşma Yarışmasına katılan stajyer avukatlar ve Takım direktörü Av. Battal Özer ile Staj Komisyonu Başkanı Av. Kezbannur Özşahin Aksu  kazanılan üçüncülük kupasını Baro Başkanı Av. Veli Küçük´e hediye etti.

Adana Barosu´nda düzenlenen törende Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Barosu Genel Sekreteri ve Staj Komisyonu Koordinatörü Av. Semih Gökayaz ile Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Furkan Kılıç da katıldı. Daha sonra yarışmada baroyu temsil eden ekibe teşekkür plaketi takdim edildi.

ŞAMPİYONLUK İSTEDİ.

Yarışmayla ilgili bir açıklama yapan Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, yarışmada stajyer avukatların güzel bir ekip ruhu ile yarıştığını bu durumun da kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Yarışmada derece almak kadar yarışta var olmak da güzeldir. Çünkü gençlerimiz geleceğin avukatları olacaklar. Kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. Hedefimiz seneye Adana Barosu´nu Türkiye finallerinde temsil ederek şampiyonluk olmalıdır. Ayrıca kurgusal duruşma yarışmasının genç meslektaş adaylarımızın bilgilerini sunmaları ve tecrübelerini arttırmaları için önemli bir etkinlik, bu nedenle kurgusal duruşma yarışmalarını staj eğitim programında da dahil ettik? dedi. Konuşmanın ardından Staj Komisyonu Başkanı Av. Kezbannur Özşahin Aksu´ya, Takım direktörü Av. Battal Özer´e ve Adana Barosu´nu yarışmada temsil eden stajyer avukatlar Mustafa Varol Güner, İbrahim Can, Özgür Yıldız, Mücahit Evleksiz´e teşekkür plaketi takdim edildi. Staj Komisyonu Başkanı Av. Kezbannur Özşahin Aksu da, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreteri ve Staj Komisyonu Koordinatörü Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyelerine kendilerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

İDDİA VE SAVUNMA ÜZERİNE

Yarışmada bir konu üzerine avukatlar hem bir iddianame hazırlıyorlar hem de bir savunma hazırlıyor ve iki takım halinde karşılıklı olarak yarışıyorlar. Bu yarışma Türkiye´nin yedi bölgesinde yapılıyor. Bu yarışmada birinci olanlar tekrar yeni bir konuyla Ankara´da yarışıyor.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli