Kocaispir, “Güçlü bir milletiz, işbirliğiyle pandemiyi yeneriz”
YEREL 20.09.2020 09:26:00 452 0

Kocaispir, “Güçlü bir milletiz, işbirliğiyle pandemiyi yeneriz”

Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş ile Yönetim Kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i makamında ziyaret etti. Başkan Kocaispir, “Güçlü bir milletiz, işbirliğiyle pandemiyi yeneriz.” dedi

UZM. DR. MENTEŞ, “HİÇ KİMSE VİRÜSÜ TEK BAŞINA YENEMEZ”

Adana Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Ahmet Suntur, Sayman Dr. Figen Demir Kardeş, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Figen Doğan Güneş ve Dr. Mehmet Reyhan ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i ziyaret ederek Kovid-19 pandemisi hakkında gelişmeleri aktaran Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Bizler pandemi döneminde yönetime seçildik. Sizinle hem tanışmak hem de işbirliği duygularımızı pekiştirelim istedik. Üzülerek söyleyebilirim ki hastalarından Kovid-19 virüsü kapıp, vefat eden hekim sayımız 40’ı buldu. Yoğun bakımda ve servislerde yatan meslektaşlarımız var. Sayıların artmasından çok endişeliyiz. Bu anlamda Adana çok sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Şu an Şehir Hastanemizde ayrılan yerler dolu. Başhekimimiz ile görüştük yeni yerler açıyoruz. Hiç kimse bu virüsü tek başına yenemeyeceği gibi pandemiler sadece tedavi ile önlenemez. Çare; toplumsal bilincin artması ve birlikte mücadele ile olur. Sizde sürekli sahadasınız. Bütün gelişmeleri görüyorsunuz. Sizlerin de çok dikkatli olup önlem almalısınız. Pandemi sürecinde belediyelerin üzerlerine düşen görevi yerine getirdiğini gördük. Birlikte işbirliği ile daha fazla işler yapılabilir. Bu anlamda sizlere teşekkür ederiz.” diyerek yapımı bitmek üzere olan Adana Tabip Odası yeni hizmet binası hakkında bilgi verdi.

 

KOCAİSPİR, “ŞİDDET UYGULAYANLAR TOPLUMDAN DIŞLANMALI”

Tabip Odası yeni yönetimine ‘Hayırlı olsun’ diyerek Adanaya güzel hizmetler yaparsınız dileğiyle konuşmasına başlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Başta tüm hekimler olmak üzere tüm sağlık camiasına pandemi sürecinde ortaya koyduğunuz performanstan dolayı Türk toplumu olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Çok özverili çalışıyorsunuz. Doktorluğun ve sağlık çalışanı olmanın ne kadar kıymetli, ehemmiyetli olduğunu bu süreçte gördük. Toplumun sağlığı adına ciddi inisiyatif aldınız. Türkiye genelinde hastanelerimizin standardının yüksekliğiyle, hekim ve sağlık çalışanlarımızın kalibresinin yüksek olmasından gurur duyduk. Müteşekkiriz. Halk sağlığının çok  önemli olduğunu düşünüyorum. Bizde belediye olarak sizlere ve halkımıza yardımcı olmayı kendimize görev bildik. Bir milyondan fazla maske üreterek ilçemizdeki bütün evlere dağıttık. Hastanelerin dezenfektan işlerini doğru ürünlerle düzenli olarak yaptık. Göreve geldiğim günden beri insanlar arasında hiç bir ayırım yapmaksızın hizmet etmeye çabalıyoruz. Bu süreçte Tabip Odası’yla belediyelerin diğer kamu kurumlarının işbirliği içerisinde olmalarının çok önemli buluyorum. Güçlü bir milletiz, güçlü toplumuz. Ortak değerlerde çabuk birleşiyoruz. Tüm kurumlar Tabip Odası, belediyeler, valilik, üniversiteler hep beraber bu zor zamanlarda bir dayanışma ortaya koyarak bu zorlukların üstesinden gelebiliriz.” diye konuşan Başkan Kocaispir, hekim ve sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti infialle karşıladığını, şiddetin şekli ne olursa olsun şiddet uygulayanların toplumdan dışlanması gerekir dedi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı