KOÇ SPOR FEST´E 5 BİNİ AŞKIN ÜNİVERSİTELİ SPORCU KATILACAK
SPOR 7.05.2018 15:50:26 617 0

KOÇ SPOR FEST´E 5 BİNİ AŞKIN ÜNİVERSİTELİ SPORCU KATILACAK

Türkiye´nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest´in bahar etabının büyük finali Adana Çukurova Üniversitesi´nde düzenleniyor.

Organizasyon tarafından yapılan basın açıklamasına göre sahalara taşıdığı fair-play ve dayanışma ruhu ile rotasındaki 7 şehre olimpiyat havası getiren Koç Spor Fest´in bahar etabı boyunca 26 bin sporcu 57 branşta mücadele ediyor. Koç Spor Fest´te bu yılki büyük finallere ev sahipliği yapacak olan Adana Çukurova Üniversitesi´nde 5 bini aşkın üniversiteli sporcu mücadele edecek. Çukurova Üniversitesi´nde öğrenciler 8 Mayıs akşamı Şebnem Ferah´ın şarkılarıyla coşacak.

Koç Holding´in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturduğu, Türkiye´nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest, 13´üncü yılında bahar etabı büyük finalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Adana´da gerçekleştirilecek büyük finallerde 5 bini aşkın sporcu yarışacak. Atletizm, jimnastik, masa tenisi, voleybol, hentbol, futbol, basketbol, dağ bisikleti ve spor tırmanışı alanlarında mücadele edeceği büyük finaller, 6-13 Mayıs tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi´nde yapılacak.

2009 yılında Türkiye Üniversite Spor Oyunları´nın resmi sponsorluğunu üstlenen Koç Holding, bu yıl da Koç Spor Fest ile rotasındaki 7 ile olimpiyat ruhunu taşıdı. Türkiye´nin dört bir yanından gelen 26 bin üniversiteli sporcunun yarıştığı heyecanlı müsabakalara sahne olan Koç Spor Fest´in müzik ayağında bu yıl da Şebnem Ferah yer aldı. Yeni albümü ?Parmak İzi?ni ilk defa Koç Spor Fest sahnesinde seslendiren Şebnem Ferah ile birlikte Doğukan Manço da DJ performansıyla Çukurova Üniversitesi öğrencilerine keyifli anlar yaşatacak.Koç Spor Fest programına bu yıl eklenen seminerler dizisi ?KSF Talks? kapsamında 7 Mayıs´ta SEK´in Katkılarıyla ?Sağlıklı Atıştırmalıklar? konusunda İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, SEK Ürün Geliştirme ve Kalite Güvence Grup Yöneticisi Dr. Elif Belbez ve Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan öğrencilerle bir araya gelecek. 8 Mayıs´ta ise SETUR´un katkılarıyla düzenlenen ?Eşitlik Sohbetleri?ne Metin Uca, Şebnem Bozoklu, Fırat Tanış ve Dilek Çelebi katılacak.

?Dostluk, mükemmellik, saygı ve fair-play gibi olimpik değerleri Koç Spor Fest ile üniversitelerde yaşatıyoruz?

13´üncü yılını Adana´daki Büyük Final yarışları ile tamamlayacak olan Koç Spor Fest´in, gençleri desteklemeye ve onları spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturmaya devam ettiğini vurgulayan Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, ?Dostluk, saygı, mükemmellik ve fair-play gibi pek çok evrensel değeri bünyesinde barındıran olimpiyat felsefesinin üniversitelerde gelişimine katkı sağlamak üzere bundan 13 yıl önce yola çıktık. Kararlılıkla sürdürdüğümüz ve her yıl kapsamını genişleterek devam ettiğimiz Koç Spor Fest üniversiteli gençleri odağına alan çok katmanlı bir platform haline geldi. Spor, müzik ve eğlencenin yanı sıra bu yıl ilk defa programa dâhil ettiğimiz KSF Talks ile dijital dönüşümden toplumsal cinsiyet eşitliğine ve yeni nesil mesleklere kadar birçok alandaki içeriği farklı tema ve konseptteki söyleşi, panel ve dijital uygulamalar aracılığı ile gençlerle buluşturuyoruz? dedi.

Okyar Tuncel: ?Adana Çukurova Üniversitesi´nin Koç Spor Fest´e verdiği destek son derece kıymetli?

Okyar Tuncel sözlerine şöyle devam etti: ?Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz 105 festivalde sahada 4 milyon, sosyal medyada ise 12 milyondan fazla gence ulaştık. En önemlisi, 220 binden fazla sporcunun başarısına tanıklık ettik. Koç Spor Fest´in bu başarısının temelinde üniversitelerle kurduğumuz işbirliği var. Şehri kucaklayan yapısıyla Çukurova Üniversitesi´nin Koç Spor Fest´e uzun süredir verdiği destek bizler için oldukça kıymetli. Bu yıl yine 5 bini aşkın üniversiteli sporcunun 10 branşta nefes kesen mücadelesine tanık olacağımız büyük finallere ev sahipliği yapan Çukurova Üniversitesi´ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.?

2018 KOÇ SPOR FEST ROTASI:

  • 16-17 Nisan 2018, Antalya Akdeniz Üniversitesi
    • Voleybol, Okçuluk Müsabakaları
  • 19-20 Nisan 2018, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
    • Basketbol, Badminton Müsabakaları
  • 24 Nisan 2018, Balıkesir Üniversitesi
    • Salon Futbolu, Triatlon, Briç Müsabakaları
  • 26-27 Nisan 2018, Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi
    • Basketbol, Oryantiring, Frizbi Müsabakaları
  • 30 Nisan 2018, Ordu Üniversitesi
    • Hentbol Müsabakaları
  • 3-4 Mayıs 2018, Elazığ Fırat Üniversitesi
    • Voleybol Yükselme Grubu Maçları, Karate Müsabakaları
  • 7-8-9 Mayıs 2018, Adana Çukurova Üniversitesi
    • Yüzme, Atletizm, Jimnastik, Masa Tenisi, Voleybol, Hentbol, Futbol, Basketbol, Dağ Bisikleti, Spor Tırmanışı Şampiyonaları

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli