Kılıçdaroğlu: ´Birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz´
SİYASET 22.10.2016 10:18:24 230 0

Kılıçdaroğlu: ´Birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz´

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Kılıçdaroğlu, ?Birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz. Demokrasi söylemin ne kadar önemli olduğunu bu ülke için hepimiz

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Yeşilköy Wow Hotel´de bir dayanışma yemeği düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun da katıldığı yemeğe, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Grup Başkan vekili Engin Altay, Disk Genel Başkanı Kani Beko, KESK Başkanı Lami Özgen, CHP´li Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Hatay Belediyesi Anadolu Medeniyetler Korosu´nun konseriyle başlayan programda daha sonra konuşmalara geçildi.

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşma yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ?Bugün Doğuda Batı´da Güney´de kuzeyde bütün yurttaşların gözü Cumhuriyet Halk Partisinin üzerinde çünkü ülkenin nereye gittiği herkes çok iyi biliyor. Bize tarihin önemli bir görev yüklediğinin herkes farkında olmalı, ülkeyi aydınlığa çıkarmak için bir görevimiz var. O nedenle çalışmak bireysel çaba harcamanın çok daha ötesinde hepinizin ortak bir hedefi olmalıdır. Birlikte çalışacağız birlikte üreteceğiz birlikte ifade edeceğiz korkunun egemen olduğu bir yerden özgürlüğün egemen olduğu bir Türkiye´ye taşıyacağız. Oraya götüreceğiz. Onun mücadelesini vereceğiz. Önümüzdeki süreçte çok daha ağır eleştirilere muhatap olabiliriz. Ama bunlar asla ve asla bizi inandığımız yoldan geri döndüremeyecekler. Biz mücadelemizi hak için adalet için özgürlükler için bağımsızlık için demokrasi için ve en önemlisi halkımız için yapacağız? dedi.

Birlikte tam demokrasiyi seslendireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, ? Ne darbe diyeceğiz ne dikta diyeceğiz. Birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz. Demokrasi söylemin ne kadar önemli olduğunu bu ülke için hepimiz biliyoruz. Sadede biz değil bütün dünya bunun farkında. Büyün uygar dünya Türkiye´deki gelişmeleri merakla izliyoruz. Dolayısıyla biz CHP´lilere çok önemli görev düşüyor. Acaba bugün çalışmayacağım diye hiç düşünmeyeceğiz. 24 saat varsa 24 saat bize sorumluk getiren saatlerdir. Birlikte çalışacağız mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz toplumu aydınlığa çıkarmak için çok önemlidir. İstanbul bu bağlamada hepimizin dikkatle izlediği bir kenttir. İstanbul´un yağmalandığını biliyoruz pek çok eleştiri getirebiliriz. İstanbul´da CHP belediyelerin olduğu beldelere bir bakın. Diğer beldeleri de diğer ilçeleri de yeşil alan açısından insanların özgürce sokaklarında dolaşabildiği beldeler yapması açısından bize önemli görevler düşüyor. Mücadele etmek zorundayız halkımızı ikna etmek zorundayız. Neyi yaptığımızı neleri hayata geçirdiğimiz anlatmak zorundayız? şeklinde konuştu.

Medya ile ilgili ciddi sorunlarla karşı karşıya olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, ?Elbetteki medyadan kaçmayacağız medyadan yana ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğumuzu farkındayız. Ama bire bir cadde, sokak sokak gidip anlatacağız. Apartman apartman mahalle mahalle gidip anlatmalıyız. Her birimiz bir davanın sahibi olduğunu unutmalıyız. Bizim davamız Türkiye´nin özgürlüğü davasıdır. Bizim davamız demokrasi davasıdır. Bu davaya sahip çıktığımız sürece görevimiz yapmış oluruz? dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma programının sonunda ünlü sanatçı Leman Sam mini bir konser verdi.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı