KAPLAN TEK GOLLE KAZANDI
SPOR 17.09.2017 12:51:58 376 0

KAPLAN TEK GOLLE KAZANDI

TFF 1. Lig´in 5. haftasında Adanaspor evinde Manisaspor ile karşılaştı. Mücadele Adanaspor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

(HABER ? CİHAT OVALI) TFF 1. Lig´in 5. haftasında Adanaspor evinde Manisaspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. 

5. Manisaspor adına Metin´in kontratak düşünceyle, Adanaspor defans arkasına gönderdiği topu; Axel Meye kontrol ederek etkili konuma getirdi.  Adanaspor´un son adamı Didi, bu oyuncunun önünden topu  kayarak aldı ve mutlak gole engel oldu.

19. Turuncu Beyazlı Vincius´un asistliği sonrası; Bahattin´in sert ve adresini bulan şutunu, Emrullah iki hareket sonrası elleri arasına aldı

37. Konuk ekip adına İsmail Haktan, Hikmet´ten aldığı topu, dar açıda şutladı. Adanaspor kalecisi İrfan Can, topu köşe bölgeden çıkarttı.

43. Turuncu Beyazlı ekibin kısır ataklarından biri öne çıktı. Tevfik´in yüksek topuna; Bahattin vurdu. Vuruşu Manisa kale direğinin, üzerinden oyun alanı dışına çıktı. İlk yarı golsüzlük ilk yarı golsüzlük ile kapadı: 0-0

47. Adanaspor, santra ile birikte, rakip alana Vincius ile girdi. Bu oyuncunun ara pasını stop şutla değerlendiren; Tevfik, kaleci Emrullah´ı geçemedi

59. Maraton tribünler önünden, çakılı alana top gönderen Bahattin´in ortasını, Vincius değerlendiremedi. Bu pozisyonda, Adanaspor mutlak bir golden oldu!

75. Bilal, ceza alanı önünde topla buluştu. Bu oyuncunun sert vuruşunda top kaleci de kaldı.

79. Adanaspor, ceza yayı önünde Renan´ın sert şutunu kaleci Emrullah çeldi. Dönen topu Dimov´un engellemesine rağmen; Yener, yerden bir vuruşla Turuncu-Beyazlıları öne geçiren gole imza attı: 1-0

82. Adanaspor, Manisaspor ceza alanı önünden serbest atış kazandı. Renan Diniz´in sert şutu Emrullah´ın blokesi mükemmeldi.

84. Soldan yapılan ortada topla buluşan Atiemwen, sert vurdu. Topun önüne atlayan Digao, kaleye girmekte olan topun yönünü değiştirdi ve mutlak bir golü önledi.

Karşılaşmada başka atak olmayınca ev sahibi Adanaspor  maçı 1-0 kazanan taraf oldu.

KARAFIRTINALAR: ?AH VAH YAPACAK BİR DURUM YOK?

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 1-0 mağlup oldukları Adanaspor maçının ardından, ?Arkaya takılıp çok fazla ah vah yapacak bir durum yok. Bundan sonra mücadeleyi daha fazla yapacağız. Kaybetmeyeceğiz artık? ifadelerini kullandı.

Ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Adanaspor maçını 1-0 kaybeden Manisaspor´da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kaybettikleri için üzüldüklerini belirten Karafırtınalar, ?İklim şartları burada sıkıntılı ilk haftalarda geldiğin zaman. Gerçi rakipte aynı statta oynadı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Doğru zamanlama yapabilseydik farklı sonuçla ayrılabilirdik. Maçta 2 pozisyon var bir tanesi Adanaspor´un gol oldu. Bir diğeri ise bizim kaçırdık. Üzülüyoruz. Berabere kalsak bile üzülecektik. Ama önümüze bakacağız. Maçlar devam ediyor. Arkaya takılıp çok fazla ah vah yapacak bir durum yok. Mücadeleyi daha fazla yapacağız. Kaybetmeyeceğiz artık? dedi.

KILIÇ: ?3 İÇ SAHA MAÇI DAHA KAZANIRSAK, ŞAMPİYONLUĞA ADIM ATARIZ?

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 1-0 kazandıkları Manisaspor maçının ardından, ?Kazanmayı hak ettik. Bundan sonra 3 önemli iç saha maçımız var. 3 maçtan 9 puanla ayrılmamız halinde şampiyonluk mücadelesinde önemli bir adım atmış olabiliriz? ifadelerini kullandı.

Ligin 5. haftasında evinde karşılaştıkları Manisaspor maçını 1-0 kazanan Adanaspor´da Teknik Direktör Kemal Kılıç, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 3 iç saha maçını kazandıklarını belirten ve sonraki haftalarda oynayacakları iç maçları da kazanmaları halinde şampiyonluk yolunda önemli adım atacaklarını kaydeden Kılıç, daha sonra şunları kaydetti:

?Oynayacağımız oyunun çok zor olacağını takım arkadaşlarımıza anlatıyorduk. Geçen hafta şampiyonluğa oynayacak takımlardan birini yendi rakibimiz ve gene maç önü röportajda söylediğim gibi deplasman oyununu kapanarak yapan en iyi takımlardan bir tanesi. İlk yarıda da üstün oynadık ama ikinci yarıda topun bizde kalma oranı çok acayip rakamlara ulaşabilir. Hücum aksiyonlarını bitirdik. Kazanmayı hak ettik diye düşünüyorum. İkinci yarı çok gol pozisyonu ürettik. 11 kişiyle savunma yapan bir takımın kenarlarını iyi kullandık. 3 tane iç saha maçımızı kazanmış olduk. Bundan sonraki süreçte önümüzde önemli bir derbi var ondan sonra yine sahamızda oynayacağız. Sonra 3 maçtan 9 puanla ayrılmamız halinde şampiyonluk mücadelesinde önemli bir adım atmış olabiliriz.?

ADANASPOR´DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kozan Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde, Osman Yereşen Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman saat 09.00´da başladı ve 1 saat sürdü. Manisaspor maçının on birinde başlayan oyuncular yenileme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yaptıkları antrenmanla tamamladı. Turuncu-Beyazlılar, Kozan Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın Osman Yereşen Tesisleri´nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli