KAPLAN İYİ BAŞLADI
SPOR 13.08.2017 11:54:28 419 0

KAPLAN İYİ BAŞLADI

Adanaspor konuk ettiği Denizlispor´u 3 gol ile yenerek sezonu galibiyetle açtı

Süper Lig´e veda eden ve TFF 1.Ligi´nde 2017-2018 sezonun ilk müsabakasını Denizlispor ile evinde oynayan Adanaspor, karşılaşmanın başlaması ile birlikte iki gol buldu ve 2-0 öne geçti. Gollerin ilki Bahattin´den, ikincisi ise penaltıdan olmak üzere Magaye´den geldi. Denizlispor geriye düşünce, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ön üçlüyü Moritz ile takviye etti. Adanaspor defansına Kemal Kılıç, Abdulaziz´i takviye etti. İlk yarı Turuncu Beyazlıların üstünlüğüyle bitti: 2-0

İkinci yarıda Denizlispor´un gol arayışı arttı. Yalnız, kaleci İrfan´ın müthiş refleksleri; Denizlispor´a gol imkanı vermedi. Gol pozisyonlarında Magaye gollük pozisyonlardan sadece birini değerlendirdi. İkinci yarıda Yener Arıca´nın farkı kendini gösterdi. Turuncu Beyazlıların ?sarı kart? görme anlayışı, Kemal Kılıç´ın tedbirleri arasında olmalı. Turuncu Beyazlılar 3-0 ile lige iyi başladı. Denizlispor´u Adana sıcağı çarptı?

Turuncu- Beyazlılar maraton tribünü önünde Onur ile pas çıkardı. Digao, topla birlikte kenar noktadan hızlandı. Çakılı alana yaptığı ortayı Bahattin düzgün bir vuruşla gole çevirdi. Adanaspor erken bir gol buldu: 1-0

9. (GOL) Gol ile birlikte ataklarını hızlandıran Adanaspor, Digao Denizlispor 18 alanına kadar girdi. Burada Kerem Can penaltı tarflerine giren pozisyonla Digao´yı engelledi. Hakem Onur Karabaş, penaltı noktasını gösterdi. Atışı yapan Magaye, kaleci Zeki´yi ters köşeye yatırarak; Adanaspor´a ikinci golü kazandırdı: 2-0

18. Denizlispor, sağ koridordan Taha ve Ömer ikilisiyle  ön alana top aktardı. Ziya´nın geliştirdiği ve Adanaspor onsekiz alanı içerisine gönderdiği topa Yasin sert vurdu. Kaleye girmek üzere olan top Renan Diniz´in ayağına çarparak yön değiştirdi.

30. Denizlispor, 2-0 geriye düşünce ön oyuncu sayısını artırdı. Barış, Moritz ve Yasin üçlüsü kolektif atak geliştirdi. Yay  civarında topu önünde bulan Yasin´in şutu, az farkla Adanaspor, kale çerçevesi üzerinden oyun alanı dışına çıktı.

58. Denizlispor Adanaspor cezaalanı önünden serbest vuruş kazandı. Taşkın cezaalanı içine ortaladı. Yüksek topa Renan Diniz ters bir kafa vurdu. Top yan direği yalayarak kornere çıktı. Denizlispor köşe atışından bir sonuç elde edemedi.

62. Denizlispor´un sol kanat oyuncusu Ziya, plase bir vuruş yaptı. Kaleci İrfan son çizgi önünden çeldi. Ziya bu kez kafa ile vurdu. Karşısında yine irfan vardı. Denizlispor´dan Burak, faul yaparak topu kaleye gönderdi (!) hakem Onur Karabaş, pozisyona yakındı ve faul kararı vererek golü geçersiz saydı.

66. Yeşil-Siyahlı takımın yine baskısı vardı. Yasin´in ara pasını, bekletmeden Cihan tamamladı. Top Adanaspor üst kale direğini yalayarak auta çıktı.

71. Adanaspor, üçüncü gole çok yakındı. Yener´in ara pasını, daha iyi noktada olan Bahattin, Digao´nun önüne kesti. Bu oyuncunun vuruşunda topu kaleci zorlukla çıkartarak mutlak golü önledi.

74. Turuncu-Beyazlılar Abdulazizi ile boş alanda bekleyen Yener´e topu aktardı. Bu oyuncu da Magaye´yi gördü. Topla birlikte cezaalanı içine giren Magaye, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş kaleciden döndü ve takımın mutlak bir golden etti.

75. (GOL) Magaye, bu kez affetmedi. Yener´in muhteşem ara pasıyla buluşan Magaye, kaleci Zeki´yi de çalımladı. Topu, Denizli filelerine gönderdi. 3-0

87. Denizlispor Ziya ile başlayan Cihan´ın sert şutuyla gol ararken; karşısında genç kaleci İrfan vardı. İrfan mutlak golü önledi.

STAD : 5 Ocak

 HAKEMLER: Onur Karabaş Cumhur Altay Bahtiyar Birinci

ADANASPOR : İrfan Can - Onur Akbay Dk.46 Gökhan , Digao Da Silva , Renan Diniz , Didi , Abdulaziz , Tevfik , Bekir (Dk. 60 Bilal Yener), Magaye  (Dk.80 Ahmet Dereli) Bahattin

DENİZLİSPOR : Zeki - Taha Can , Ömer , Burak , Kerem , Ziya , Moritz (Dk. 66 Hüseyin ), Taşkın , Alfred Sankoh (Dk.64 Cihan ), Barış (Dk.85 Ramazan), Yasin

GOLLER : Dk. 2 Bahattin, Dk. 9 (Pen) ve 75 Magaye (Adanaspor)

SARI KARTLAR : Moritz, Burak (Denizlispor), Onur Akbay, Bekir, Didi, Renan, Magaye, Tevfik (Adanaspor)

KILIÇ: ?KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ?

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor´un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin ilk haftasında 3-0 kazandıkları Denizlispor maçı için, ?Kazanmak çok önemliydi. İlk maçta kazanmak daha da önemliydi? yorumunda bulundu.Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligin ilk haftasında 3-0 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor´un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin ilk haftasında 3-0 kazandıkları Denizlispor maçı için, ?Kazanmak çok önemliydi. İlk maçta kazanmak daha da önemliydi? yorumunda bulundu.

Denizlispor karşısında 3 golle kazanılan galibiyet sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kılıç, ?Çok zor bir maçtı. İlk maçların zorlu geçmesinin gerçekliği bir yana geçen seneki kadrosunu korumuş ve deplasmanda çok iyi bir takım. Dolayısıyla bunu da üstüne koyarsak önemli bir galibiyet. Tüm takımların tam hazır olmadığını düşünürsek 3 puanı almak çok önemli. Oyuna süratlen başladık. Bu iyi oyunumuzu devam ettirdik 10 dakika kadar. İlk yarının son 20 ve ikinci yarının ilk 20 dakikası rakip üstün oynadı. Eğer gol bulabilselerdi bizim için çok kötü sonuçlar doğuracak sonuçlar çıkartırdı. Giren oyuncuların çok katkı sağladığını düşünüyorum. İlk maç olması nedeniyle kazanmak çok güzeldi? diye konuştu.

ŞİMŞEK: ?MÜCADELEDEN MEMNUNUM?

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligin ilk haftasında 3-0 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Şimşek, ?Adanaspor´u kutluyorum. Süper Lig´den düşmüş bir takım. Transferlerle çok iyi bir takım olmuş. Maçın başında çok çabuk gol yememiz işi bozdu. İkinci yarı toparlandık, mücadeleye girdik. Mücadele ve disiplinden memnunum. Ama skordan memnun değilim. Hakemin biraz daha dikkat etmesi lazım. İlk maç olmasına rağmen biraz daha dikkat edip futbolculara biraz daha iyi davranması lazımdı. Bunun telafisi var? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false