Kaplan Deplasmandan Puanla Döndü
SPOR 27.12.2015 17:28:40 313 0

Kaplan Deplasmandan Puanla Döndü

PTT 1. Lig´in 17. haftasında Vartaş Elazığspor, evinde konuk ettiği Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

9. dakikada Segbefia´nın pasında topla buluşan Traore´nin ceza sahası önünden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

29. dakikada sol kanattan Onur Güney´in ortasında topa yükselen Serdar Özbayraktar´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

32. dakikada Cleyton´un kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Segbefia´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

39. dakikada rakibine yaptığı hareket nedeniyle Tom kırımızı kart görerek Elazığspor´u 10 kişi bıraktı.

48. dakikada ceza sahası önünde topu önünde bulan Magaye´nin vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

56. dakikada ceza sahası içinde topla bulaşan Da Silva´nın sert vuruşunda kaleci Serdar meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

61. dakikada Çağrı´nın ceza sahasının hemen dışından kaleye şutunda kaleci Hayrullah topu güçlükle çıkardı.

67. dakikada defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza sahası dışında önünde bulan Mustafa Sami´nin gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1

STAT: Elazığ Atatürk

HAKEMLER: Mete Kalkavan xx, Ceyhun Sesigüzel xx, Adil Sinem xx

VARTAŞ ELAZIĞSPOR: Serdar Kulbilge xx, Traore xx, Serdar Özbayraktar xx (Ümit Tütünci dk. 84 ?), Onur Güney xx, Binya xx, Cleyton xx (Murat Akyüz dk. 90 ?), Segbefia xx, Hakan Bilgiç xx (Halil Akbunar dk. 73 x), Çağrı Ortakaya xx, Murat Kalkan xx, Tom x

YEDEKLER: Çağlar Şahin Akbaba, Berk Yıldız, Kenan Şahin, Mehmet Cansın Çiçek

TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez

ADANASPOR: Hayrullah Mert Akyüz xx, Mustafa Sami Can Keskin xx, Nduka xx, Tevfik Altındağ xx (Mehmet Sak dk. 46 xx), Emre Uğur Uruç xx, Ergin Keleş xx (Mahmut Temur dk. 87 ?), Da Silva xx, Can Berk Dilaver xx, Ignacio xx, Magaye xx (Ahmet Dereli dk. 90 ?)

YEDEKLER: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Özgür Öçal, Yakup Demir, Fahri Akyol

TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu

GOLLER: Segbefia (dk. 32), (Vartaş Elazığspor), Mustafa Sami Can Keskin (dk. 67) (Adanaspor)

KIRMIZI KART: Tom (dk. 39) (Elazığspor)

SARI KARTLAR: Çağrı, Serdar Kulbilge, Troare (Vartaş Elazığspor), Tevfik, Mehmet Sak (Adanaspor)

İBRAHİM ÜZÜLMEZ: "BEN İSTİFA ETTİM, İSTİFAMIN DA ARKASINDAYIM"

Sonuna kadar takımına, formasına, armasına ve kentine sahip çıkan futbolcu topluluğuna sahip olduğunu belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, istifasının da arkasında olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig´in 17. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, istifasının arkasında olduğunu belirtirken, Elazığspor´da çalışmaktan da mutlu olduğunu dile getirdi.

Maçın çok fazla değerlendirmesine girmeyeceğini ifade eden Üzülmez, ?Sonuçta 10 kişi kaldık. Sizler de biliyorsunuz, maçtan önce 3-4 antrenman yapmadık. Sonuna kadar takımına, formasına, armasına ve kentine sahip çıkan futbolcu topluluğuna sahibim. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Onların ne kadar karakterli oyuncular olduğunu bundan önceki haftalarda söylemiştim. Bir kez daha verdikleri mücadeleden, ortaya koydukları karakterden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

?10 kişi kaldık,antrenman yapmadık ama sahada yüreği ile oynayan bir oyuncu topluluğuna sahibim" diyen Üzülmez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok fazla şey söylemek istemiyorum. Maalesef bundan önce söylediğim açıklamaların arkasındayım. Ben hiçbir zaman koltuk sevdalısı değilim, istifamın arkasındayım. Elazığspor büyük bir camia, biz gelip geçiciyiz. Eminim ki bir çok kişi gelmek istiyor buraya. Gelen kişi çok karakterli bir oyuncu topluluğuna geliyor. Sadece bu takıma sahiplenilsin. Bundan sonraki süreçte birkaç takviye yapıldığı zaman daha iyi yerlere gelecektir.?

Üzülmez, istifası ile ilgili sorulan soruya da, ? Ben istifa ettiğimi söyledim, istifamın arkasındayım. İstifa ediyorum? diyerek cevap verdi.

İPEKOĞLU: "HER İKİ TAKIMA DA BİR PUAN YARAMADI"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Elazığspor maçı sonrası yaptığı açıklamada her iki takıma da bir puanın yaramadığını söyledi.

PTT 1. Lig´in 17. haftasında Adanaspor, deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyleyerek, "Elazığspor takımı 10 kişi kaldıktan sonra da değil maçın başından itibaren dikkat edersek herhangi bir net gol pozisyonu üretemedi. Bu açıdan futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Özellikle ikinci yarının başında net arka arkaya 3 tane gol pozisyonu kaçırdık. Her iki takıma da 1 puanın yaramadığını düşünüyorum? diye konuştu.

Elazığspor´un 10 kişi kaldıktan sonra maçı kazanmaları gerektiğini ifade eden İpekoğlu, ?Ama sonuç itibariyle ligin liderine karşı deplasmanda alınan 1 puan 1 puandır diyoruz, ilk yarıyı bitiriyoruz. İnşallah ikinci yarıda Adanaspor´un bu çıkışı devam eder? dedi.

Gene olarak ligde bir denge olduğunu ifade eden Adanaspor´un teknik patronu, ?Bugüne kadar PTT 1. Lig´de uzun bir zaman çalıştım. İlk defa devre arasına bu kadar puanların birbirine yakın olduğu bir dönem olmamıştı. Bu da şunu gösteriyor. Her takımın maçı kazanabilecek görüntüsü var. Aman aman takımlar arasında ciddi bir fark yok. Onun için özellikle ikinci yarıda keyifli olacak diye düşünüyorum? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı