KADINLARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR
YAŞAM 7.03.2017 15:24:47 468 1

KADINLARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR "KADIN AİLENİN AİLELERDE TOPLUMUN TEMELİDİR"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü" kutladı. Mahallelerden gelen kadınlarla yemekte bir araya gelen Başkan Çelikcan kadınların gününü kutladı onlara çeşitli hediyeler sundu.

Toplantıya Yüreğir Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri Aslıhan Yavuz, Bihter Eşelioğlu ve Fatma Evcimik katıldılar. AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım da katıldı.

Sebze  satarak geçimini sağlayan Hediye Bozdoğan ve süt satarak geçimlerini sağlayan Funda Küçükerdoğan´ı herkesin örnek alması gereken insanlar olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Kadınlarımız toplumumuzun çok önemli unsurlarıdır." dedi.

Kadınlarımızın bir gün değil her zaman anılması gerektiğini belirterek ´Toplumumuza yön veren, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren kadınlarımızdır. Kadınlarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimizi garanti almış oluruz.

Kadınlarımızın toplumları doğuran, aile birliğinin temel taşı ve hayatın en önemli varlığı olduğunu belirten Başkan Çelikcan " Kadınlarımız ve annelerimiz insanlık var olduğu günden bu yana merhametin, şefkatin özverinin ve karşılıksız sevginin bitmez tükenmez kaynağı olmuşlardır. Hayatımızdaki en değerli, en önemli varlıklarımızdırlar.

Toplumun en temel öğesi olan kadınlarımızın yaşadığı sorunları biliyor, bu yüzden sosyal projelerimizin tamamının merkezine kadınlarımızı koyuyoruz. Toplumu doğurduğu gibi eğiten ilk ve en önemli öğretmenlerimizde kadınlardır. O yüzden bir ülkede yapılacak en stratejik ve değerli yatırım o ülkenin kadınlarına yapılan yatırımdır. Çünkü bu gelecek nesillerin kaderine etki edecektir. Belediyemizin meslek edindirme, eğitim, spor ve dinlence eksenindeki her hizmetinde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz Kadın ailenin, ailelerde toplumların temelidir."  diyerek kadınlarımıza gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti. Tüm kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

KADINLARDAN BAŞKAN ÇELİKCAN´A TEŞEKKÜR

Başkan Çelikcan´a bu anlamlı davranışı için teşekkür eden kadınlar "Hatırlanmak ve kendimizi önemli hissetmek çok önemlidir. Bizleri unutmayan belediye başkanımız Mahmut Çelikcan´a teşekkür ediyoruz." dediler.(Fİ)

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
kemal beziroğlu
8.03.2017 10:34:33
Cumhurbaşkanı ERDOĞAN. Cumhurun başı olarak mesulsun haberim yok kimse beni uyarmadı deme. Tüm yerel gazetelerin internet sayfalarına yazıyorum. 1000 gazete eder. Türkiyenin iç savaş enerji su sorununu çözecek projelerimi enerjimerkezim.blogspot.com ve kemalbeziroglu.wordpress.com adreslerinde sunuyorum

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu