İpekoğlu,
SPOR 25.11.2016 22:49:43 286 0

İpekoğlu, "Hakettik"

Okan Buruk,"demirspor´u tebrik ediyorum"

/resimler/2016-11/25/2250484926419.jpg


Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 2-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından, ?Oyunun her iki yarısında da üstün oynadığımızı düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyum? dedi.
TFF 1. Lig´in 12. haftasında evinde Göztepe´yi 2-1 yenen Adana Demirspor´da Teknik Direktör Engin İpekoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu. İpekoğlu, ?Eskişehir maçından başlayarak devam eden bir çıkışımız vardı diye düşünüyorum. Maalesef bunu galibiyete yansıtamamıştık. Bugün, oyunun her iki yarısında da üstün oynadığımızı düşünüyorum. Çok gereksiz bir gol yedik. Taç atışından gol yedik. Burada futbolcularımın özellikle de taraftarlarımızın yüreğini ortaya koyan futbolcu grubu vardı. Eskişehir maçından sonra bu taraftar bizi alkışlayarak stattan uğurladı. Bizim bu taraftarlara bir vefa borcumuz var. İkinci yarı da yüreklerini ortaya koydular. Gerçekten önemli bir galibiyet. Üst gruba yaklaşmak adına önemli bir galibiyet. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda da bu çocuklar yüreklerini ortaya koyacaklardır. Bugün görüyoruz ki takım savunmasını iyi yapıyoruz. İkinci yarı da girdiğimiz ve atamadığımız attığımızdan daha çok gol pozisyonu vardı. Onun için futbolcularımı tebrik etmekten başka denecek bir şey yok? dedi.

Okan Buruk,"demirspor´u tebrik ediyorum"

Göztepe´nin Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 mağlup oldukları Adana Demirspor maçı sonrası, ?8 haftalık kaybetmeme periyodumuz vardı onu bozduk ve 3 puan kaybettik? dedi.
TFF 1. Lig´in 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor´a 2-1 mağlup olan Göztepe´de Teknik Direktör Okan Buruk maç sonunda açıklamalarda bulundu. Buruk, ?Öncelikle maçın öncesi tabii ki geçen haftadan cezalılarımız, sakatlarımız vardı. Bu maça başlarken kazanmak için buraya geldi. Bizim istemediğimiz şekilde çok büyük bir maç oldu. Maçın başında adana Adana Demirsporun daha istekli bizim kalemize daha çok gelmeye çalışan olduğunu gördük. Oyunun 10-15 dakikasını çok doğru oturtamadık. Oyuna ortak olmaya çalıştık gol pozisyonları da bulduk. Gol pozisyonları da verdik ilk yarıda. Ama 1-0 öne geçtikten sonra rakibin savunmayı boşaltarak çok fazla öne çıkarak kaybettiği toplardan sonra verdikleri boşluklar bizim ikinci golü bulmamıza yol açabilirdi ilk yarı. İkinci yarıya başlarken özellikle rakibin alanları bize vereceğini düşünürken yediğimiz 2 tane gol maçı farklı bir yere götürdü. Daha sonra hücum hamleleri yapmaya çalıştık. Oyunun üstünlüğünü ele aldık. Rakibinde hızlı hücumları aldı. Rakip de 2-1´den sonra kalesini savundu. Ceza sahasına kadar çekildiği pozisyonlar oldu. İkinci golü bulamadık ama. O yüzden Adana Demirspor´u tebrik ediyorum. Kazanadığımız için üzgünüz. 8 haftalık kaybetmeme periyodumuz vardı onu bozduk ve 3 puan kaybettik? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli