İMO Adana Şubesi Genel Kurulu 17 Şubat´ta
YAŞAM 7.02.2018 10:39:03 837 0

İMO Adana Şubesi Genel Kurulu 17 Şubat´ta

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi´nin 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 22. Dönem Olağan Genel Kurulu için ?Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri? yönetim kurulu adaylarını belirledi.

?Sorumluluklarımızı yerine getirmeye hazırız?

?Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri? adına açıklamayı, geçmiş dönemlerde de İMO Adana Şubesinde sorumluluk üstlenmiş olan, halen Şube Sekreter Üyesi olan Zekeriya Turanbayburt yaptı. Meslektaşlarına, meslek örgülerine sahip çıkmak, çağdaş demokratik toplumsal yaşamın inşasına katkı sunmak için 22. Dönem Yönetim Kurulu´na aday
olduklarını ifade eden Turanbayburt, ?Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri, mesleğe, meslektaşlarına, Adana?ya ve ülkeye olan sorumluluklarını yerine getirmeye hazırdır? dedi.

İMO Adana Şube Yönetim Kurulu´nda yer almaktan onur duyacaklarını, İMO´nun ilkeleri ve amaçları doğrultusunda İMO Adana Şubesi´ni geleceğe taşımaya devam edeceklerini ifade eden Turanbayburt, şöyle konuştu:

?İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubemiz, temsilcilikle başlayıp 46 yıldır faaliyetlerini saygın bir örgüt olarak devam ettirmektedir. Niğde, Adıyaman, Osmaniye, Kozan, Kahramanmaraş ve Elbistan temsilciliklerimizle birlikte 5 bine yakın inşaat mühendisi üyemiz vardır ve her geçen gün sayımız artmaktadır.  Mesleğimizin normlarının evrensel boyutlarda geliştirilmesi, meslektaşlarımızın sorunları yönünde sistemli adımların atılması en başta gelen hedeflerimizden olacaktır.?

?Adana´nın hizmetindeyiz?

Adana kent sorunlarının çözümü doğrultusunda bilgi, araştırma ve çalışmalarıyla Adana´nın hizmetinde olacaklarını vurgulayan Turanbayburt ?Yaşadığımız kente ve ülkemize olan sorumluluğumuz mesleğimize duyduğumuz sorumluluk kadar önemlidir.  Bu doğrultuda İMO Adana Şubesi, sözünü söylemeye ve Adana kent yaşamı kalitesinin geliştirilmesi yönündeki çalışmalarına devam edecektir? diye konuştu.

Genel Kurul 17 Şubat´ta

İMO Adana Şube Genel Kurulu´nun ülkemizde önemli siyasal ve toplumsal gelişmelerin yaşandığı bir eşikte toplandığını belirten Zekeriya Turanbayburt,  İMO Adana Şube üyelerini mesleğe ve meslek örgütlerine sahip çıkmak üzere Genel Kurul ve seçimlere katılmaya davet etti.
İMO Adana Şube Genel Kurulu 17 Şubat Cumartesi günü Seyhan Oteli´nde, seçimler ise 18 Şubat Pazar günü İMO Adana Şube binasında yapılacak.

Yönetim Kurulu adayları

Zekeriya Turanbayburt, Ahmet Uncu,  Suphi Civelek,  İsmail Cem Baskın, Leyla Tan, Duygu Argunşah ve Kamil Sürenkök Çağdaş Demokrat Mühendisler Grubu Yönetim Kurulu asıl üye adayları olarak belirlendi. Alper Kürklü, Ali Özbalaban, Cumali Gözüyeşil, Dilek Gülcan Genç, Feridun Kara, Cihan Malgıt ve Gündüz İşisağ ise Yönetim Kurulu yedek üye adayları olarak yer aldı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false