İKİ POLİSE HAİN SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ
SİYASET 22.07.2015 16:09:36 593 0

İKİ POLİSE HAİN SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ

Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Olayı terör örgütü PKK üstlendi ve saldırıyı Suruç´taki saldırıya misilleme olarak yaptığını duyurdu.

Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar, evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu. Olay polislerin mesaiye gitmemesi üzerine eve girilmesiyle ortaya çıkarken, 2 memurun da hayatını kaybettiği belirlendi. SaldırıyI  ise PKK üstlendi. Terör örgütü, saldırıyı Suruç´taki saldırıya misilleme olarak yaptığını duyurdu.

Şehit evlerine acı haber çabuk ulaştı!

Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde meslektaşı Okan Acar ile öldürülmüş olarak bulunan Kırşehirli Feyyaz Yumuşak´ın 4 Ağustos tarihinde İstanbul´a gelmek için uçak bileti aldığı ortaya çıktı

İlk görev yeri olan Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden polis memuru Okan Acar´ın Niğde´deki baba ocağına acı haber çabuk ulaştı.

Niğde merkez Selçuk Mahallesi, 24 yaşındaki Okan Acar´ın baba evine ateş düştü. Babası Mehmet Acar´ın geçtiğimiz yıl vefat ettiği öğrenilen şehit polis Okan Acar´ın annesi Zehra Acar, acı haberin verilmesi sonrasında Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Okan Acar´ın yakınları acı haberi aldıktan sonra ailenin evine akın etti. 24 yaşındaki Okan Acar´ın evin en büyük oğlu olduğu ve iki kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

FEYYAZ YUMUŞAK 4 AĞUSTOS´TA İSTANBUL´A GELECEKTİ

Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde Okan Acar ile öldürülmüş olarak bulunan Kırşehirli Feyyaz Yumuşak´ın babası Mustafa Yumuşak, en son Suruç´taki olaylarla ilgili olarak görüştüğü ve ´dikkatli ol´ dediğini anlattı. Feyyaz Yumuşak´ın 4 Ağustos tarihinde İstanbul´a gitmek için uçak bileti aldığı ortaya çıktı.

Kırşehir´in Kaman Kargın Yenice köyü nüfusuna kayıtlı olan Fayyaz Yumuşak´ın Ağustos´un 4´ünde Mardin´den İstanbul´a gidiş ve Ağustos ayının 10´unda İstanbul´dan Mardin´e dönüş için uçak bileti aldığı, bu bileti de 17 Temmuz´da sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa´da TEM Şube´de görev yapan Feyyaz Yumuşak´ın eski görev yeri olan İstanbul´a oradan da zırhlı araç kullanma eğitim almak için Sakarya´ya geçeceği öğrenilirken, baba Mustafa Yumuşak, oğlu ile en son Suruç´ta meydana gelen patlama sonrasında telefonla görüştüğünü ve oğluna ´Dikkatli ol´ dediğini anlattı. 

MENFUR SALDIRIDA GELİŞMELER NASIL OLDU?

Şanlıurfa´da polise saldırı: 2 şehit! Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa´da gerçekleştirilen saldırıda 2 polisin şehit edildiğini söyledi

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinin kırsal mahallesinde ikamet eden polis memurlarından Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar evlerinde ölü bulundu. Olayın anlaşılmasının ardından olay yerine çok sayıda özel harekat polisi ve çevik kuvvet polisi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri evde araştırmalarına devam ederken Şanlıurfa Valisi İzzet´in Küçük´ün olay yerine geldi.

ŞANLIURFA VALİLİĞİNİN İLK AÇIKLAMASI

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Şehit olan 2 polisin ölümünde terör bağlantısı olup olmadığı bilmiyoruz" dedi. Şanlıurfa Valiliği´nden yapılan açıklamada, ?Bugün saat 10.00 civarında Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir. Kamuoyuna ilerleyen saatlerde yeniden bilgi verilecektir? denildi. 

 

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,37% -0,32
  • EURO

    34,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2399,55% -0,94
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 24.1 ° / 16.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu