HEPSİBURADA ADANALI ŞİRKETLERİ E-TİCARET İLE BÜYÜTÜYOR
EKONOMİ 10.05.2017 14:57:08 445 0

HEPSİBURADA ADANALI ŞİRKETLERİ E-TİCARET İLE BÜYÜTÜYOR

Hepsiburada´nın öncülüğünde Adana´da, Hilton Otel´de gerçekleştirilen E-ticaret Buluşmaları´nda sektör uzmanları Adanalı girişimcilerle bir araya geldi.

(ÖZEL HABER - EYYUP ALTUN)   E-ticaret üzerinden işlerini büyütmek isteyen girişimcilerle dijital ekonominin inceliklerinin paylaşıldığı, teknik bilgilerin yanı sıra sektörel deneyimlerin de aktarıldığı oturumlara 500´ün üzerinde katılımcının yanı sıra Adana yerel yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları da ilgi gösterdi.

 /resimler/2017-5/10/1459028315041.jpg

Türkiye´de e-ticaretin lider platformu Hepsiburada´nın öncülüğünde Türkiye´nin farklı kentlerinde gerçekleştirilmesi planlanan ?E-Ticaret Buluşmaları?nın ilki dün Adana´da düzenlendi. Dijital dönüşümün şirketlerin yanı sıra yerel ve ülke ekonomisine sağladığı katkıların aktarıldığı konferansa Adanalı işletmeler büyük ilgi gösterdi.

Adana Hilton´da gerçekleşen buluşmada katılımcılar; internet ve teknolojinin sunduğu yeni fırsatlarla işlerini e-ticaret aracılığı ile nasıl geliştirebileceklerini, internetten daha fazla müşteriye nasıl ulaşabileceklerini sektör uzmanlarından dinlediler.

ADANALI İŞLETMELER TEKNOLOJİ İLE TÜM TÜRKİYE´YE ULAŞIYOR

E-Ticaret Buluşmaları kapsamında katılımcılara hitap eden Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, Adana´nın bir başlangıç olduğunu belirterek E-Ticaret Buluşmaları ile yerel işletmeleri Türkiye´nin tüm tüketicileri ile buluşturacaklarını ifade etti. Ekmekçi konuşmasına şöyle devam etti:

?Bugün burada hayatımızın her noktasına dokunan dijitalleşme konusunda görüş alışverişinde bulunmak, deneyimlerimizi paylaşmak için bir araya geldik. Türkiye´nin ve bölgenin lider e-ticaret platformu olarak, Türkiye perakende sektörünün dijitalleşmesine öncülük ediyoruz. E-Ticaret Buluşmaları´nın en önemli işlevi deözellikle KOBİ´lerin dijitalleşme sürecine katkı sağlamak olacak. Yerel ekonominin ulusal ve bölgesel pazarlara açılması ülke ekonomisinin gelişmesine başlı başına bir destek işlevi görüyor. Bu buluşmaların yerel girişimcilerin dijitalleşme aracılığıyla, dünyaya açılmalarına vesile olmasını umuyoruz.?

Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu e-ticaretin en önemli süreçlerinden birinin ödeme sistemleri olduğunu belirterek ?Hepsipay olarak hem müşterilerimizin hem de işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz.Bu noktada dijital ödeme sistemlerinde işletmelerin karşılaştığı en büyük sorun birden çok bankayla çalışmaktır. Biz Hepsipay olarak işletmelere tek bir ödeme sistemi üzerinden çalışma olanağı sağlıyoruz. Böylelikle işletmeler tüm bankalarla teker teker anlaşmak zorunda kalmıyor. Ayrıca ödemeleri de hemen ertesi gün kendi hesaplarında görebiliyorlar.

SEKTÖR PROFESYONELLERİNDEN E-TİCARETİ VE DİJİTAL PAZARLAMANIN İNCELİKLERİ

E-ticaret buluşmalarına sektörün önde gelen isimleri de katkıda bulundu. Aralarında Facebook Türkiye Marka Direktörü İlke Çarkçı Toptaş, Google Kanal Yönetimi Bölüm Başkanı Şebnem Erzan, EticaretSEM kurucusu ve TOBB Eticaret Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir´in de yer aldığı isimler bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

HEPSİBURADA HAKKINDA:

E-ticaret alanında Türkiye´nin önde gelen markalarından biri olan Hepsiburada, 30 farklı kategoride 10 milyon ürün çeşidi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaktadır. Yıllar içinde pek çok ödüle layık görülen Hepsiburada; 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye´nin en sevilen markası, 2013 yılında ise ?Yılın E-ticaret Sitesi´ seçilmiştir. Bugün Türkiye´de online alışverişin lideri olarak müşterilerine en uygun fiyatlarla en iyi ürünü ulaştırmaya çalışan Hepsiburada, büyümeye ve e-ticareti büyütmeye devam etmektedir.

Buluşmaya Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Özer, TOBB Eticaret Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Adana İl Başkanı Rana Dal´ın yanı sıra girişimciler, KOBİ´ler, kamu yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false